Rezervari on-line

Hinterglemm


Faimoasa statiune aflata la 1.00m inaltime pune accentul pe relaxare si recreere, atat vara cat si iarna. Statiunea geamana, Hinterglemm, se afla la 10 minute spre vest, aici ajungandu-se pe un drum neoficial, semnalizat la inceputul vaii. Deseori regiunea este considerata ca o unitate - zona de schi Saalbach-Hinterglemm. Statiunile sunt legate prin teleferic si autobuz. Exista un teleferic destul de mare pentru a transporta 100 de persoane, impreuna cu 40 de cabluri si scaune, care asigura acces spre o varietate de partii. Principalul teleferic pleaca din inima Saalbach si duce pasagerii la 2.000m altitudine, unde se afla un restaurant cu o terasa insorita. Terenul pentru intreceri este deschis de marti pana sambata pentru slalom, slalom urias si paralel. Ambele statiuni au scoli de schi.
Aceasta fascinanta statiune este recunoscuta pentru gama excelenta de piste precum si pentru sistemul eficient de transport pe cablu care o conecteaza cu statiunile Saalbach si Leogang. In zilele cu ninsoare abundenta veti gasi cu greu pistele printre copaci dar veti intalni ghizi locali dornici sa va arate calea. Hinterglemm se desfasoara de-a lungul unei strazi principale, si viata de noapte este un pic mai linistita decat in vecinatate. Zona este recunoscuta pentru calitatea zapezii si este considerat un paradis pe timp de iarna.
Viata de noapte: Goastal este un local potrivit pentru va incepe apre-ski-ul.
Activitati: ski, partii pentru sanius,karting pe gheata, plimbari cu sania trasa de cai, bowling.
Unde mancam: numeroase restaurante pentru toate gusturile.
Alte facilitati: supermarket,sediu banca, bancomat, excursie la Salzburg
*Distanta: 2 h si 15 min de Salzburg
Zona Saalbach – Hinterglemm - Leogang are 200 km de partie.
Partii pentru incepatori: (90 km): Hinterglemm are o şcoală de schi excelenta şi pante blande pentru incepatori, 27 la numar.
Partii pentru intermediari: (95 km): Zona de schi Circul are totul pentru schiorii intermediari, 200km de partii minunate interconectate. Partiile variaza de la cele larg deschise la cele care avanseaza printre copaci.
Partii pentru avansati (15 km): Schiorii avansati pot testa partia neagra de sub gondola Schattberg, iar posibilităţile de off-piste sunt absolut senzationale.

Partii pentru snowbord: Aceasta zona este fantastica pentru snowboard la toate nivelurile: abrupte, largi , naturale , off piste sau parcuri. Fie mergeti spre Leogang pentru parcul Nitro sau la parcul Hinterglemm, chiar deasupra satului.


Chalet Wallegg 3*

Poza Chalet Wallegg 3*
Early Booking

Pension Flora 3*

Poza Pension Flora 3*
Early Booking