Rezervari on-line

Estoril


Estoril este o localitate resort la malul marii si o parohie a municipalitatii portugheze Cascais. Zona de coasta a Estorilului este apropriata de Lisabona, capitala tarii. Incepe de la localitatea Carcavelos, la 15 km de Lisabona si se intinde pana la Guincho, adesea cunoscuta ca si Coasta de Estoril-Sintra sau Coasta de Lisabona. Vechiul oras era compus din cateva cartiere dealungul coastei, numite de la est la vest: São Pedro do Estoril, São João do Estoril, Santo António do Estoril si Monte Estoril, impreuna cu alte cateva cartiere in interiorul continentului.
Cele doua mari resorturi ce reprezinta ceea ce este Coasta Estoril sunt Estoril si Cascais. Estorilul are un faimos cazino, Casino Estoril, si a fost resedinta pentru Juan de Borbón, pretendentul la tronul Spaniei la sfarsitul secolului 20. Populatia oraselului la ultimul recensamant a fost de 23,769 locuitori, cu o densitate de 2702 locuitori/km patrat. Aici se pot gasi si resturi ale unor case romane datand din urma cu 2000 de ani.
Intre Estoril si Cascais se gaseste pe un deal, superba asezare Monte Estoril. Locatia a fost stabilita de care Jorge O'Neil, in anul 1917 si gazduieste Muzeul de Arta Verdades-Faria.
In Estoril se gaseste si un important club sportiv Grupo Desportivo Estoril-Praia si un binecunoscut circuit de viteza ce gazduieste anual competitii din diferite campionate mondiale precum si din alte campionate mai mici, evenimente ce sunt menite sa adune sute de mii de turisti.


Hotel Albatroz 5*

Poza Hotel Albatroz 5*
Early Booking

Hotel Saboia 3*

Poza Hotel Saboia 3*
Early Booking

Hotel Baia 3*

Poza Hotel Baia 3*
Early Booking