Rezervari on-line

Marbella

harta Marbellaharta Marbella

Localizare

Marbella este, fara indoiala, unul dintre cele mai importante centre turistice ale Coastei del Sol (Spania), datorita calitatii exceptionale a infrastructurilor si a serviciilor pe care le ofera.
Portul Banús, inconjurat de zone rezidentiale, unul dintre principalele nuclee de atractie turistica, adaposteste o exclusiva zona de recreere in portul sportiv al orasului (restaurante, magazine ale unor mari firme internationalein materie de moda si articolde de lux).
Partea istorica a orasului, situata intr-un frumos golf, adaposteste zone cu aer tipic andaluz, cu case varuite si portocali care impodobesc strazile si pietele.
Iubitorilor de sporturi nautice le stau la dispozitie teri porturi sportive, unde se pot initia in orice sport doresc.
Marbella se bucura deasemenea de diverse scoli de echitatie, cluburi de tenis; nu trebuie sa uitam insa de posibilitatile oferite de Sierra Blanca pentru practicarea diverselor sporturi in aer liber.

Plaja


De la Cabopino la Guadalmina, Marbella ofera turistilor un frumos litoral de 26km de plaje insorite dotate cu toata gama de servicii (hoteluri moderne, zone rezidentiale, magazine, restaurante).
1.   Artola – Cabo Pino, din nisip fin auriu (1250m – lungime si 40m – latime), este o plaja situata departe de zonele urbanizate, intinsa de la Punta Ladrones pana la plaja portului sportiv din Cabo Pino. Valutile sunt moderate si exista si zone unde se practica nudismul.
2.   Casablanca, din nisip alb fin (1500m – lungime si 30m – latime), este o plaja placuta si comoda, unde se pot inchiria ski-jet-uri, barci. Langa plaja sunt case imprejmuite de pini si palmieri. Valurile sunt linistite.
3.   El Pinillo, din nisip de origine vulcanica (2450m – lungime si 15m – latime), este o plaja situata de la plaja Cable pana la gura de varsare a râului Real. Se pot inchiria ski-jet-uri, barci. Vegetatia de pini si arbusti ajunge pana aproape de plaja.
4.   El Alicate, din nisip de origine vulcanica (1900m – lungime si 15m – latime), este situata la poalele zonei rezidentiale Costa Mar si include si gura de varsare a pârâului Sequillo. Dotari: Crucea Rosie, restaurante.  In apropierea plajei este un teren de golf. Valurile sunt moderate.
5.   Nueva Andalucía, din nisip de origine vulcanica (1300m – lungime si 40m – latime), este o plaja situata in zona portului Banús si formata din patru golfuri create artificial. Valurile sunt moderate, accesul pe plaja se face cu ajutorul unei rampe din lemn si are ca dotari: puncte de inchiriere barci, ski-jet-uri.

Obiective turistice ,istorice, monumente,muzee

Portul Banús – Marbella
Muzee: Fundaţia Museo del Grabado Espanol Comtemporáneo.
Spatii naturale: Parcul Natural Sierra de las Nieves.
Monumente: piaţa Los Naranjos, Primăria (sec. al XVI-lea), Casa del Corregidor (sec. al XVII-lea), Iglesia Mayor de la Encarnación, fortăreaţa araba (sec, al IX-lea), zăcăminte arheologice. 
Golf: Marbella Golf & Country Club, inaugurat in 1994, deschis tot timpul anului si situat la 51 km de aeroportul international din Málaga.; Santa Clara Golf, situat in Marbella, inaugurat in 2001 si deschis tot anului; Cabopino Golf  Marbella, deschis tot timpul anului, inaugurat in 2001 si situat in zona rezidentiala Artola Alta. ; Golf Rio Real, inaugurat in 1965, deschis tot timpul anului si situat in zona rezidentiala Golf Río – Marbella.
 


Hotel Alanda 4*

Poza Hotel Alanda 4*
Early Booking