Rezervari on-line

Fieberbrunn


Idilica staţiune Fieberbrunn (790 m) este situată în inima Alpilor Kitzbühel. Deoarece este cea mai mare staţiune a văii Pillersee de aici pleacă gratuit autobuze zilnic către toate localităţile învecinate. Farmecul original al staţiunii a putut fi păstrat până astăzi şi este în continuare din acest motiv o sugestie specială a cunoscătorilor. Fieberbrunn, vă aşteaptă în plus cu telecabine moderne şi pârtii de vis care fac inima oricărui schior să bată mai tare. După o zi lungă pe pante, aveţi posibilitatea să vă aşezaţi în unul din frumoasele localuri de après-ski sau restaurante frumoase-baruri şi restaurante de schi, în afară de acestea însă turistilor li se oferă o gamă largă de facilităţi de divertisment, de la parapantă până la un întreg "sat" cu saune. Pentru familiile aici există prin parc pentru copii cu numeroase oferte!
ZONA SKI
Cu skipass-ul "Schneewinkel" aveţi acces la în total la 174 km pârtii şi 54 instalaţii pe cablu, printre altele în domeniile schiabile Fieberbrun, Waidring-Steinplatte şi St. Johann i.T. precum şi în partea germană la Reit im Winkl.
În Fieberbrunn vă aşteaptă 3 domenii schiabile alăturate Winklmoosalm-Steinplatte (Waidring), Buchensteinwand (St. Ulrich) şi Fieberbrunn. Astfel vă stau la dispoziţie în total 90 km de pârtii şi 29 de instalaţii pe cablu! Zona este situată între 778 şi 2.020 m altitudine şi vă oferă astfel din practic orice punct o vedere panoramică unică, pe lângă siguranţa în ceea ce priveşte existenţa zăpezii. 
Skipass-ul "Fieberbrunn" este valabil pentru domeniul schiabil cu acelaşi nume şi este considerat unul din cele mai sigure de la marginea Alpilor în ceea ce priveşte zăpada, cu ai săi 36 km de pârtii şi 14 instalaţii pe cablu. 
Domeniul schiabil este o alegere bună în special pentru Freerideri, iubitorii de zăpadă adâncă şi snowboarderi. Direct la instalaţia Reckmoos zone de zăpadă adâncă de vis îi aşteaptă pe cei mai aventurieri iar excelenta half-pipe cu nocturnă „Lord of the Boards“ este preferata boarderilor. O provocare specială o constituie pârtia mogul neagră de la Reckmoos. Dar nici oferta pentru familii nu a fost neglijată: cu parcul pentru copii „Bobo’s Kinderpark“ domeniul schiabil Buchensteinwand/Pillerseetal este perfect pentru viitorii profesionişti pe plăci. Cei cu mai puţină experienţă pot profita la Streuboden, precum şi în întregul domeniu al Steinplatte de minunate coborâri albastre.
Fieberbrunn oferă distracţie şi în afara pârtiilor! Cunoscute sunt în special "Fontana" şi "Biwak", care se află chiar la staţia de vale. La discoteca "Tanzbar Tenne" sunt aşteptaţi cu uşile deschise iubitorii de petrecere. În Fieberbrunn există o varietate de restaurante şi baruri. Pe lângă après-ski un număr incredibil de mare de oportunităţi de recreere aşteaptă turiştii. Astfel vă puteţi relaxa după o zi de schi activ la saună - vă stă practic la dispoziţie un sat întreg - şi vă reface pentru următoarea zi pe pârtii. În plus, vă veţi bucura de 35 km de trasee montane, drumeţii ghidate sau plăcute plimbări cu sania trasă de cai prin peisajul înzăpezit. Dacă toate acestea nu sunt de ajuns pentru dvs. puteţi folosi posibilităţile de parapanta, săniuş în nocturnă sau patinaj.
Pentru fanii schiului fond valea Pillersee nu este de mult un secret! În această adevărată fortăleţă a schiului fond vă aşteaptă trasee de campionat mondial. În fiecare an, la apropiatul oraş Hochfilzen are loc Cupa Mondială de biatlon, în 2005 a avut loc aici chiar Campionatul Mondial de biatlon. Mai multe trasee circulare minunate duc prin toată valea Pillersee şi în jurul lacului cu acelaşi nume. În total aici sunt 110 de km de trasee, pe lângă cele calsice fiecare staţiune dispune de rute în stil Skating şi staţii service pentru schi fond. Taxa de traseu este de 2,50 pe zi sau de 10 €/săpt. În Waidring găsiţi o rută de competiţie potrivită însă doar pentru avansaţi şi doar pentru stilul skating. Dandlerloipe este cea mai lungă din regiune şi duce peste 15 de km de la Fieberbrunn până la Hochfilzen. În total Fieberbrunn are 27 de km de trasee de dificultate de la uşoară până la moderată. O delicatesă pentru schiorii fond este cu siguranţă săptămânalul Biatlon al Oaspeţilor, care are loc în fiecare marţi şi joi pe o rută din Hochfilzen.

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei
2.020 m
Cel mai jos punct al zonei
855m
Statiune de schi la altitudine
790m
Numar instalatii transport pe cablu
14
Numar teleschiuri
7
Numar telescaune
3
Numar telecabine
4
Pârtii în total
174 km
Pârtii verzi/albastre
70 km
Pârtii rosii
72 km
Pârtii negre
174 km

  


Hotel Rosenegg 4*

Poza Hotel Rosenegg 4*
Early Booking