Rezervari on-line

Ischgl


Paradisul de schi Ischgl, care se intinde din Austria in Elvetia (Austria - Ischgl, Elvetia - Samnaun), cu cei 210 km de partii, deservite de 42 de instalatii de transport pe cablu, ofera schiorilor si snowboarderilor o aventura de neuitat.
Este extrem de sigur, in ceea ce priveste stratul de zapada in cursul sezonului, datorita faptului ca 90% din totalitatea partiilor sunt situate intre altitudinea de 2000-2900 m, dar pe langa aceasta bineinteles este dotata si cu o retea de tunuri de zapada bine pusa la punct.
Pentru snowboarderi este pregatit un funpark modern, dotat cu halfpipe, trambuline si altele.
Regiunea mai dispune si de partii special amenajate pentru carving si o pista de sanius de 7 km. Partiile pot fi accesate cu trei telecabine, chiard in centrul localitatii, iar la baza acestora gasim 3 parcari acoperite cu cate 1000 de locuri.
Sezonul de schi tine din luna noiembrie pana in luna mai.
Statiunea este renumita si multumita mega-concertului "open air", organizat in mijlocul sezonului de iarna cu cele mai renumite formatii de muzica usoara din lume.
Galtur este o statiune indragita si sigura din punct de vedere a zapezii in regiunea Silvretta.
Statiunea dispune de 40 km de partii bine intretinute cu toate gradele de dificultate si inca 20 km de partii neintretinute (zone freeride), deservite de 5 instalatii de transport pe cablu: 3 telescaune si 7 teleschiuri.
Celor carora le plac provocarile, pot sa se testeze pe partia cu posibilitate de cronometrare "Speed Strecke".
Partiile nocturne stau la dispozitia schiorilor si snowboarderilor intre orele 19.30 - 23.00., iar pentru schi fond avem 45 km de piste preparate.
Ca posibilitati de apres ski va recomandam: panou pentru catarat, aquapark, terenuri de tenis si squash, patinoar si bowling pe gheata, sanii trase de cai si multe restaurante si baruri.
Silvretta Ski si Funsport Ischgl de care apartine si Samnaun, (partea elvetiana), este una dintre cele mai spectaculoase si mai la moda statiuni de schi din Austria. Piste foarte bine ingrijite, zapada pana la sfarsitul primaverii. O retea impresionanta de schilifturi si nenumarate posibilitati de relaxare si distractie asteapta turistii.
In statiunea Kappl , la o distanta de 5 km de Ischgl se poate schia la 2700 m altitudine pe 40 km de partii ce ofera satisfactie tuturor categoriilor de schiori. Kappl este renumita pentru facilitatile oferite familiilor cu copii. Copiii pot petrece ziua in gradinitele gratuite ale statiunii.