Rezervari on-line

Sveti Vlas

harta Sveti Vlas

Localizare- situat la poalele muntilor Stara Planina, exact pe coasta Marii Negre, la 3 km nord de Sunny Beach si la 12 km de orasul Nessebar.

Sveti Vlas = Munte+mare, climat mediteranean, situat departe de viata galagioasa a orasului, dar la doar 5 minute de statiunea Sunny Beach, Sveti Vlas se afla printre destinatiile Bulgariei ce au cunoscut cea mai rapida dezvoltare.Statiunea are aproximativ 3.000 de locuitori.
Cea mai mare parte a statiunii este formata din complexe de vacanta impresionante construite aproape toate dupa anul 2000, cu investitii germane, britanice dar si bulgaresti.
Confortul si conditiile de cazare oferite in Sveti Vlas sunt la un nivel  greu de crezut ca pot exista pe un litoral situat asa de aproape de Romania.
Aproape toata statiunea a fost construita de la zero  si este gandita ca o zona rezidentiala de vacanta in special pentru familii, in care turistii sa se simta intimi si feriti de aglomeratia statiunilor litorale obisnuite cu  un plus de confort si liniste.
Este una din zonele din Bulgaria preferata aproape in exclusivitate de turistii din Germania si Marea Britanie.
Proiectantii complexelor turistice au acordat atentie nu numai conditiilor de cazare si contructiilor ci si amenajarii spatiului exterior cu zone verzi, parcari ireprosabile, alei asfaltate pana la mare, gazon, flori si piscine pentru fiecare complex.
Sveti Vlas este cunoscuta si pentru tratamentul bolilor respiratorii in orice anotimp.

Transport local:
Exista transport regulat cu autobuzul de la Nessebar si Burgas catre Sveti Vlas si multe microbuze particulare , taxiuri obisnuite si speciale pe acea ruta.
In afara de acestea, exista transport maritim catre si de la Nessebar si Burgas la Sunny Beach.
De asemenea , se pot face rezervari pentru transferul de la Burgas sau Varna catre hotel.
Din statiunea Sveti Vlas va puteti deplasa catre Sunny Beach sau Nessebar folosind microbuzele Laguna Tours. Acestea pleaca din fata fiecarui complex la intervale regulate de timp.
De asemenea din statiunea Sveti Vlas aveti trasport gratuit pana la Acquapark in Sunny Beach.
Orarul si alte detalii le puteti gasi la receptiile din cadrul complexului Dinevi Resort.

Plaja
Plajele adiacente ale statiunii Sveti Vlas au o lungime totala de aproximativ 1 km si o latime medie de 25 metri si nu sunt aglomerate niciodata. Plaja se continua pana la Sunny Beach unde se lateste pana la 200 m.
Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni,Apartamente
Sveti Vlas este unul din cele mai impresionate locuri de la Marea Neagra din punct de vedere al dezvoltarii bazei de cazare.
O multime de hoteluri si in special complexe de apartamente, toate construite de cel mult 2-6 ani.