Rezervari on-line

Tsarevo

harta Tsarevo

  Tsarevo este un orasel din sudul litoralului bulgaresc aflat in provincia Bourgas, intre Muntii Strandzha si Marea Neagra. Orasul a fost reconstruit in totalitate dupa ce in anul 1882 a fost mistuit de un incendiu. Orasul a revenit Bulgariei in anul 1912, iar in timpul regimului comunist s-a numit Michurin, dupa numele unui biolog sovietic.
  Tsarevo are 6000 de locuitori si este una dintre cele mai vizitate statiuni din zona de sud a litoralului bulgaresc, datorita plajelor virgine si atmosferei linistite. Plaja din Tsarevo este destul de mica, strajuita de pietre si de faleza abrupta formata in locul unde padurea se intalneste cu marea. Vecinatatea cu padurea si marea ii da statiunii un aer curat si puternic, indicat in tratarea diferitelor afectiuni pulmonare.
  Tsarevo este o localitate linistita, cu stradute strajuite de copaci care duc spre faleza inalta de unde se poate admira spectacolul marii. In centrul orasului este amenajat un parc cu bancute si alei unde se pot face plimbari relaxante in serile calde de vara. In Tsarevo este si un mic port de ambarcatiuni.
  Oferta de cazare din Tsarevo cuprinde cateva hoteluri de 2, 3 si 4 stele, dar si vile si case particulare. Unele dintre hoteluri ofera, pe langa conditiile bune de cazare, posibilitatea petrecerii timpului intr-un mod placut si relaxant, fie in jurul piscinei, fie la Centrul SPA, fie pe terasa cu vedere spre mare.
   In Tsarevo sunt deschise mai multe restaurante si terase care servesc preparate din peste sau traditionale bulgaresti sau turcesti. Seara, sunt deschise cateva cluburi si discoteci. Din Tsarevo se pot face excursii pe munte.