Rezervari on-line

Bad Gastein


 

In centrul Parcului Naţional Hohe Tauern din Landul Salzburg, la 1.000 m altitudine, înconjurată de aerul curat de munte, găsim staţiunea Bad Gastein. Arhitectura staţiunii, cu superbele sale clădiri datând din perioada "Belle Epoque", pare să fie într-o armonie perfectă cu decorul natural în care se află. Acestă locaţie de vacanţă îi impresionează pe vizitatori, în primul rând, cunumeroasele sale programe de relaxare şi petrecere a timpului liber! Activităţile sportive sunt menite să completeze oferta de SPA şi wellness a staţiunii. În Bad Gastein vă puteţi relaxa în cele şase locaţii tematice ale termei Felsentherme, sau în superbele băi termale ale hotelurilor, ori în renumita Peşteră termală din Gastein, beneficiind de o climă perfectă pentru organism şi de atuurile celor 17 izvoare termale bogate în Radon.
Siguranţa zăpezii, pârtii perfecte, cu toate gradele de dificultate şi multe alte beneficii – aşa se prezintă paradisul de iarnă Gastein. Iar în paradisul de vară, Valea Gastein, veţi descoperi minunate trasee de drumeţii, piste pentru alergare şi nordic walking, tururi pentru biciclete şi mountain biking şi multe alte atracţii care vă aşteaptă în Parcul Naţional Hohe Tauern sau în jurul acestuia.
Noaptea vă veţi delecta cu "Faites Vous Jeux – Faceţi-vă jocul" în Casino Bad Gastein. Deasemenea, diversitatea programului de evenimente din Bad Gastein va contribui cu siguranţă la crearea vacanţei perfecte!
In regiunea Gasteinertal gasim mai multe statiuni intercalate prin partii sau instalatii de transport pe cablu. Unul dintre ele este Bad Gastein, cu 80 km de partii bine intretinute, cu toate gradele de dificultate si 14 posibilitati de a ajunge in varful muntelui, (7 teleschiuri, 3 telegondole si 4 telecabine), toate pornind din Bad Gastein (1000 m), pana la Stubnerkogel (2246 m). 
Pe langa schi si snowboard exista multe alte posibilitati de agrement, ca: schi fond, ture de schi, catarare pe gheata, patinoar, bowling pe gheata, sanie trasa de cai, indoor golf, squash, tenis, etc. 
Statiunea Bad Gastein este legata prin partii cu Bad Hofgastein, unde gasim inca 51 km de partii si 11 instalatii de transport pe cablu (3 telesciuri, 5 lelegondole si 3 telecabine), pana la 2300 m. De aici porneste cea mai lunga partie din regiune, Hohe Scharte, de 8 km. 
In apropiere de Gastein, la 10 km avem statiunea Sportgastein, care prezinta o mare siguranta din punct de vedere a zapezii si o panorama fantastica. 
Statiunea dispune de 24 km de partii, deservite de un telescaun si doua telecabine, toate intre 1590-2686 m. Va recomandam: Apres Ski la Belleveu Alm, pana la 23.30. De la cladire porneste un telescaun cu doua locuri pana la Gastein, sau putem coborii in vale pe partia nocturna.

 


Hotel Barenhof 3*

Poza Hotel Barenhof 3*
Early Booking

Hotel Mozart 3*

Poza Hotel Mozart 3*
Early Booking

Hotel Weismayr 3*

Poza Hotel Weismayr 3*
Early Booking

Pensiunea Nefer 3*

Poza Pensiunea Nefer 3*
Early Booking

Villa Excelsior 3*

Poza Villa Excelsior 3*
Early Booking