Rezervari on-line

Primorsko

harta Primorsko

Descriere
Primorsko este un oras mic cu aproximativ 3000 locuitori. La 52 km sud de Burgas, orasul se asterne pe un cap care patrunde in mare intre Golful Stamopolo si Golful Dyavolsky (Dracului). 

Aeroportul International din Burgas pune la dispozitie zboruri regulate, oferind in acelasi timp si transportul direct catre statiune printr-o retea de drumuri bine dezvoltata.

Un oras mic de la malul marii, Primorsko ofera o reala incantare turistului inca de la sosire: pesiajul ce combina verdele dealurilor cu albastrul apei te uimeste.
La  1-2 km sud de oras se afla Centrul International de Tineret si reprezinta un oras de vacanta tipic pentru tineri cu o multime de vile, bungalouri, hoteluri, baruri, discoteci si terenuri de sport variate - acesta este Clubul de Vacanta Primorsko.

Alte avantaje care fac din Primorsko o destinatie ideala pentru vacanta dumneavoastra sunt:
- Aerul curat;
- Imbinarea favorabila a presiunii atmosferice, umiditatii si a temperaturii aerului;
- Predominarea timpului insorit pe toata perioada anului dintre aprilie si octombrie;
- Imbinarea unica intre marea si padurea de stejar si fag.

Plaja
Orasul are doua plaje, una in partea de nord si una in partea de sud. In timp ce plaja nordica este mult mai larga si deschisa, oferind o mare agitata – atat de pretuita de surferi, plaja sudica este mult mai mica si mai linistita, fiind preferata de familii. Linia plajei este de o lungime de 2 km.
Este acoperita cu nisip moale si auriu.
Apa marii in perioada verii este calda si linistita cu o temperatura medie in luna iunie intre 25-26 °C.