Rezervari on-line

Fulpmes


 Nenumărate văi, cu coborâri line şi multe coline acoperite cu zăpadă abia căzută care continuă spre cer cu munţi majestuoşi. Aceasta este imaginea care vă aşteaptă la staţiunea foarte portivită pentru familii Fulpmes. Înconjurată de Alpii Stubai cu gheţar care vă invită la coborâri pe schiuri de-a lungul întregului an aceaastă staţiune este un loc de pornire ideal pentru toţi pasionaţii sporturilor de iarnă. Un program variat pentru copii, atât vara cât şi iarna şi domenii schiabile de dimensiuni reduse caracterizează Fulpmes ca o staţiune pentru familia dvs. Derdeluşe cu lungimi de peste 8 km sunt un vis pentru toţi cei mici. Numeroase trasee de drumeţii vă aşteaptă la plimbare prin minunata zăpadă nouă.
ZONA SKI
Staţiunea de schi Fulpmes vă oferă acces direct la domeniul schiabil Schlick 2000, compus din 22 km de pârtii, mai degrabă uşori, şi 10 instalaţii pe cablu care vă duc la o altitudine maximă de 2.240 m. Domeniul schiabil este situat într-o căldare cu zăpadă practic garantată şi este foarte bine pregătit pentru vizita familiilor. Pârtiile în marea lor majoritate cu grad de dificulate redus şi la "Kinderland" - Lumea copiilor cu "covoare fermecate" vă promit multă distracţie pentru cei mici. Pe coborârea neagră Sennjoch îi aşteaptă pe schiorii avansaţi în schimb o adevărată provocare. Sau vă puteţi pur şi simplu desfăta pe zona de viteză Speed-Strecke mai jos de Sennjochstüberl! În plus vă stă la dispoziţie la Sennjoch un "Free Nature Park" cu rails şi jumps cu diverse grade de dificultate. La final toate pârtiile se adună, cel târziu la Bruggeralm - astfel nu se va piede garantat nimeni din grupul dumneavoastră.
Este bine cunoscut că multă mişcare, aer proaspăt de munte şi mult soare pretind mult de la condiţia fizică, aşa că nu este de mirare că se preferă o bere rece seara (cu muzică de Après-Ski) pentru a petrece apoi noaptea dormind liniştit. Direct la staţia de vale găsiţi o posibilitate pentru prima activitate: "Schlusslicht". O vedere minunată vă aşteaptă în schimb la oaspeţilor la Restaurantul Kreuzjoch. La o altitudine de 2136 m puteţi admira peisajele văii. Dacă totuşi vreţi să practicaţi totuşi sport şi seara puteţi alege între kegeln (asemănător bowling), tenis de sală sau piscină.
În Stubaital vă stau la dispoziţie 130 km pentru un concediu reuşit la schi fond! Ruta de vale de 60 km duce chiar prin mijlocul văii şi vă aşteaptă cu vederi minunate şi multă varietate. Dacă zăpada nu este suficientă, puteţi oricând trece la gheţarul Stubai. Cursa circulară la altitudine Gamsgarten (2.650 - 2.670 m) are 2 km lungime, taxa care ar trebui plătită în mod normal este deja inclusă în preţul skipass-ului normal. Sezonul de schi fond durează aici din noiembrie până în mai! Alte pârtii la altitudine sunt Schlick 2000 la Fulpmes (3,5 km), ruta dedicată începătorilor la Mieders (5 km) şi cea "imperială" de la Mieders (10 km). Pe cea din urmă o recomandăm însă doar celor cu multă experienţă.