Rezervari on-line

Neustift


Chiar în inima Stubaital este situată animata staţiune dedicată sporturilor de iarnă Neustift. Instalaţiile Elfer, care pleacă chiar din localitate, zona de schi Schlick 2000 la Fulpmes şi gheţarul Stubai, cu pârtii foarte bune, coborâri de vis, Funpark şi pistă de competiţie fac din Stubaital o alegere excelentă pentru un concediu la schi. Şi după schi oferta din Neustift este aproape perfectă: localuri Après-Ski, baruri, pub-uri, discoteci pentru petrecere şi Centrul Timp Liber cu piscină acoperită şi saună pentru relaxare, cafenele confortabile şi restaurante pentru mici pauze. În plus există terenuri de tenis şi box Squash, un patinoar şi posibilităţi de practicare a Kegeln (joc asemănător bowlingului).
Zona de schi a gheţarului Stubai (1.750-3.210 m) este cu ai săi 152 km² cea mai mare zonă glaciară schiabilă a Austriei (inclusă în preţ). Siguranţă absolută în ceea ce priveşte siguranţa zăpezii, aproape 110 km coborâri cu toate gradele de dificultate, 21 instalaţii pe cablu şi îmbunătăţitul "Carusel de Schi" de la piramida cu 3.333 m a Schaufel vă garantează un concediu la schi pe care nu îl veţi uita uşor. Pentru o zonă glaciară ofertele de Off-Slope sunt considerabile. Skibus-ul gratuit vă duce regulat la staţia din vale a instalaţiilor gheţarului. Cele şase instalaţii ale domeniului schiabil Elfer care acoperă 7 km pârtii şi pleacă chiar din Neustift completează oferta excelent (de la skipass-ul de 3 zile în sus incl.).
Cabanele au un farmec special în Stubaital! Numeroasele locale vă vor îndeplini toate dorinţele – de la cabana tradiţională cu delicatese tipice tiroleze, trecând prin pub-ul din sat cu muzică live Dorfpub până la barul Mutterbergalm la staţia din vale a instalaţiilor gheţarului. De foame se ocupă staţiile de gustări, restaurantele, hanurile şi cafenele. Numeroase baruri şi pub-uri vă invită apoi să începeţi o noapte de distracţie sau să încheiaţi frumos o zi de schi.
În Neustift vă stau la dispoziţie 78,5 km pentru un concediu reuşit la schi fond - iar în întreaga Stubaital 130 km! Ruta de vale de 60 km duce chiar prin mijlocul văii şi vă aşteaptă cu vederi minunate şi multă varietate. Dacă zăpada nu este suficientă, puteţi oricând trece la gheţarul Stubai. Cursa circulară la altitudine Gamsgarten (2.650 - 2.670 m) are 2 km lungime, taxa care ar trebui plătită în mod normal este deja inclusă în preţul skipass-ului normal. Sezonul de schi fond durează aici din noiembrie până în mai! Alte pârtii la altitudine sunt Schlick 2000 la Fulpmes (3,5 km), ruta dedicată începătorilor la Mieders (5 km) şi cea "imperială" de la Mieders (10 km). Pe cea din urmă o recomandăm însă doar celor cu multă experienţă. Excelente sunt şi pistele de pe platoul Maria Waldrast: vă vor conduce prin peisaje superbe şi sunt la doar câteva minute de rutele la altitudine de la Mieders şi Fulpmes!

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei - 3.210 m
Cel mai jos punct al zonei - 1.750m
Statiune de schi la altitudine - 1.000m
Numar instalatii transport pe cablu - 21
Numar teleschiuri - 9
Numar telescaune - 7
Numar telecabine-  5
Pârtii în total - 108 km
Pârtii verzi/albastre - 46 km
Pârtii rosii - 39 km
Pârtii negre - 108 km