Rezervari on-line
  1. Sozopol
  2. >
  3. Hotel Holiday Village Saint Thomas

Hotel Holiday Village Saint Thomas 5*

Localizare: este localizat la 2 km de faimoasa statiune Duni si la 10 km de Sozopol. Complexul Saint Thomas a fost deschis in anul 2008 si este format din hotel si complex de apartamente.
Facilitati hotel: ofera oaspetilor sai restaurant, beer house, lobby bar, club de noapte, lobby bar, Wi-Fi in lobby, room service, seif (contra cost), centru SPA, salon de infrumusetare, frizerie, centru business, mini market, parcare. Sezlonguri si umbrele la piscina-gratuite.
Gratuit: 4 piscine exterioare, piscina interioara, fitness, programe de divertisemnt: darts, bocca, mini fotbal, aerobic in apa, aerobic, volei.
Contra cost: tenis de masa, biliard, masaj, sauna, baie cu aburi, solar, jacuzzi, sporturi de apa.
Facilitati cazare: dispune de 42 camere duble (25-30 mp), 9 apartamente cu 1 dormitor (in hotel, 50 mp), 29 apartamente cu 1 dormitor (in aparthotel, 45-70 mp). Camerele dispun de un pat suplimentar (fotoliu extensibil), aer conditionat, televizor, mini-bar, telefon, internet, baie, uscator de par, terasa cu scaune, mocheta,
Apartamentele din hotel dispun de baie cu cada, mocheta, 2 TV, terasa, un living si un dormitor separat.
Apartamentele din aparthotel dispun de un living si un dormitor cu usa intre ele, chicineta, baie cu cada, mocheta, 2 TV si terasa.
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com