Rezervari on-line
  1. Skiathos
  2. >
  3. Hotel La Piscine Art

Hotel La Piscine Art 4*

Localizare: Este situat într-o zonă liniştită, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului Skiathos. Centrul oraşului Skiathos și portul său sunt la câteva minute de mers pe jos. Oaspeții vor găsi aici numeroase restaurante și taverne excelente, dar și magazine locale încântătoare. Locaţia Hotelului La Piscine le permite oaspeţilor să se bucure de linişte, nu departe de agitaţia oraşului.
Facilitati hotel: Acest hotel destinat exclusiv adulţilor oferă o piscină de dimensiuni olimpice şi micul dejun gratuit. Restaurantul Crazy Cow serveşte specialităţi greceşti şi internaţionale, gătite cu produse locale şi legume din grădina proprietarului. Personalul Hotelului La Piscine Art doreşte să le asigure oaspeţilor o vacanţă relaxantă şi să menţină atmosfera caldă şi prietenoasă pentru care acest hotel este renumit. Piscina renumită de la La Piscine Arts, cu şezlongurile sale confortabile, este locul ideal pentru odihnă și relaxare.
Facilitati camere: Oaspeţii se pot relaxa în camerele elegante, cu țesături bogate și baie modernă. Toate camerele au aer condiționat, minibar TV, room service, precum și balcon sau terasă. Camerele duble și twin pot gazdui pana la 3 persoane cu un pat suplimentar.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com