Rezervari on-line
  1. Santa Susanna
  2. >
  3. Hotel Mercury

Hotel Mercury 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Descriere: Unul din cele mai moderne hoteluri din Costa Del Maresme, situat la aproximativ 400 m de centrul statiunii. Ofera servicii de calitate, cazare in camere spatioase, programe de sport si divertisment, teritoriu mare. Gara este aproape, de aici se pot efectua calatorii in Barcelona si in alte statiuni turistice ale coastei. Hotelul Mercury din Santa Susanna este o varianta buna de cazare, in prima linie de hoteluri fata de plaja, oferind o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber in cadrul complexului.
Localizare: Hotelul este situat la 50 m de plaja. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 70 km.
Dotari camere: Hotelul este alcatuit dintr-o cladire cu 6 etaje, si dispune de 322 de camere duble standard ( capacitate maxima 4 persoane). Camerele sunt dotate cu TV LCD satelit, aer conditionat, telefon, balcon, baie, seif .
Facilitati hotel: Hotelul dispune de urmatoarele facilitati si servicii: Hotelul are urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h/ 24h; restaurant cu servire in regim bufet; cafenea; bar; sala de dans; sala de fitness ( contra cost); 1 piscina exterioara pentru adulti; 1 piscina exterioara pentru copii; loc de joaca pentru copii cu program de animatie; sala de vizionare TV; sala de jocuri ( contra cost), parcare privata; sali de conferinte; lifturi panoramice in interior; punct de acces Internet ( contra cost); facilitati pentru persoane cu nevoi speciale; camera pentru depozitarea bagajelor. In fata hotelului se afla complexul Mercury Village, spatiu destinat petrecerii timpului liber, dotat cu jocuri pentru copii, bar, gelaterie, supermarket.
Plaja: Plaja publica cu nisip se afla la 50 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Alte informatii: La cazarile cu demipensiune sau pensiune completa, bauturile alcoolice si nealcoolice din timpul pranzului sau cinei sunt contra cost. Bauturile racoritoare, cafeaua si ceaiul sunt gratuite la micul dejun. Transferul de la aeroportul din Barcelona pana in statiunea Santa Susana dureaza aproximativ 70 minute ( in functie de conditiile de trafic). Nu sunt acceptate animalele de companie.