Rezervari on-line
  1. Alanya
  2. >
  3. Hotel Titan Garden

Hotel Titan Garden 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizare:la 250 m de plaja si la 110 km de aeroportul din Antalya. Hotelul se afla situat la 12 km de orasul Alanya si la 1 km de zona Konakli.
Structura de cazare: Construit in anul 2003, hotelul dispune de 276 camere repartizate astfel:
198 camere standard (suprafata 18-24 mp, capacitate maxima 2+2 pers.) din care 2 camere pentru persoane cu dizabilitati; 48 camere family tip I (suprafata 28 mp, capacitate maxima 3+1 pers.), cu un pat matrimonial si unul pentru o persoana sau trei paturi separate; 28 camere family tip II (suprafata 32-48 mp, capacitate maxima 3+2 pers.), cu doua camere separate, o camera cu pat matrimonial si o camera cu doua paturi separate.
Dotari camera: telefon, televizor, minibar, seif, aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, balcon.
Alte informatii: curatenia se face zilnic.
Facilitati hotel:restaurant principal, restaurant a la carte, baruri, doua piscine exterioare, aquapark, tobogane, doua piscine pentru copii, miniclub pentru copii 4-12 ani, programe de animatie, aerobic, step, gimnastica in apa, boccia, darts, baie turceasca, centru fitness, tenis de masa, volei pe plaja, acces internet wireless, mini discoteca, loc de joaca pentru copii.
Servicii cu plata: rezervari in restaurantul a la carte,servicii medicale, coafor, masaje, sauna, jacuzzi, magazine, fotograf, spalatorie, telefon, fax, seif in camera, minibar, sala de jocuri, bauturile alcoolice de import, sucurile proaspete de fructe, cafea turceasca, sporturi acvatice, cursuri de scufundari, internet cafe.
Plaja cu nisip si pietris. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- carduri acceptate: Visa, Mastercard;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica.