Rezervari on-line
  1. Voineasa
  2. >
  3. Hotel Zan

Hotel Zan 4*

Localizare: Zan Hotel, este situat in statiunea Voineasa, la circa 600 m de Obarsia Lotrului.
Adresa: Voineasa, str. I. G. Duca; Nr. 136, jud. Valcea
Situat in partea central sudica a Romaniei, in Voineasa, statiune montana de odihna si relaxare, recunoscuta indeosebi pentru aerul curat puternic ionizat, ZAN Hotel va suprinde in mod placut exigentele oricarui turist sau om de afaceri. ZAN Hotel va ofera un cadru perfect pentru relaxare, odihna, intalniri de afaceri, evenimente, team building-uri sau pur si simplu pentru petrecerea catorva zile în compania celor dragi.
Dotari generale: restaurant, crama.
Sali de conferinta: 1 - Sala de conferinte dispune de 40 locuri, fiecare loc avand un scaun special cu tablie de scris. Este complet utiliata pentru toate necesitatile dvs. si poate gazdui traininguri, focus grupuri, etc. Este dotata cu internet, instalatie audio performanta, video proiector, flip chart. Mesele si scaunele pot fi rearanjate in orice configuratie aveti nevoie.
Dotari camere: aer conditionat, TV -LCD, baie cu dus, balcon, internet.
Număr total camere: 20
• Duble: 20 - dintre care 16 camere cu doua paturi si 4 camere cu pat matrimonial.
Observaţii
• Ziua hoteliera incepe laora 14.00 si se termina la ora 12.00.
• In cazul in care in ultima zi de sejur spatiile de cazare raman ocupate de catre clienti dupa ora 14.00 se va achita 50% din tariful de cazare pentru spatiile ocupate.
• Nu este permis accesul cu animale de companie !
Servicii masa: masa se serveste in restaurantul propriu, care are specific international, in sistem a la carte, fisa cont.
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita, SPA -piscina, jacuzzi, solar, sauna umeda si uscata, sala fitness, teren de fotbal de dimensiuni considerabile, dotat cu nocturna.
Distractie: ATV-uri, vanatoare, mountain bikes, locatia mai mult decat generoasa oferindu-va numeroase trasee montane, de toate dificultatile si pentru toate anotimpurile.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com