Rezervari on-line
  1. Vatra Dornei
  2. >
  3. Hotel Bradul

Hotel Bradul 3*

Adresa: Vatra Dornei, str. Republicii nr. 5, cod 725700, judetul Suceava
Localizare: Hotelul este situat langa parcul statiunii si foarte aproape de partia de ski. Hotelul BRADUL este o locatie ideala pentru organizarea unor: intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, mese festive. Acesta a fost renovat in anul 2012. Este pozitionat intr-o zona linistita, langa parcul statiunii si foarte aproape de partia de schi.
Dotari generale:restaurant -380-400 locuri , pastrare obiecte de valoare -la receptie, lift.
Sali de conferinta: 1 - o sala - 120 locuri dotata cu: flipchart, video-proiector, ecran de proiectie.
Dotari camere:TV, minibar, balcon, baie proprie, telefon.
Număr total camere: 150
• Duble: 144 - 25 camere cu pat matrimonial, 119 camere cu paturi twin.
• Apartamente: 6 - apartamentele sunt compuse din living si dormitor.
Observaţii
• Check-in incepand cu ora 16:00; check-out pana la ora 12:00.
Servicii masa:Restaurantul situat la mezanin, dispune de orchestra proprie si o bucatarie ce pregateste mancaruri "ca la mama acasa", in sistem a la carte sau bufet suedez.
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita, baza tratament, sala fitness, sauna, solar, masaj. In perioada 12.10-15.12.2016 sauna nu va fi functionala din motive tehnice. Turistii vor avea acces la sala de fitnesss in compensare.
Tratament: tratamentul balneoterapeutic este asigurat de instalatii pentru bai calde cu apa minerala, pentru impachetari cu namol, instalatii pentru fizioterapie, buvete cu apa minerala pentru cura interna, mofete, impachetari cu parafina, piscina, sala de gimnastica, sauna.
Distractie:club- Qube Party, rafting si parapanta, snow – mobil, paintball.
Atractii turistice: Parcul dendrologic; Suceava: Muzeul national al Bucovinei, Cetatea de Scaun, manastirea Zamca, Biserica Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Mirauti, Muzeul satului Bucovinean.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com