Rezervari on-line
  1. Sinaia
  2. >
  3. Hotel Regal

Hotel Regal 3*

Adresa: Str. Soimului nr. 4A, Sinaia
Localizare: Situat in Sinaia, pe drumul catre "Cota 1400", Hotel Regal ofera ambientul ideal pentru un sejur de relaxare si recreere si o gama larga de servicii de calitate ce satisfac cele mai exigente cerinte, atat ale turistilor veniti aici pentru odihna, cat si in interes de afaceri. Confort, facilitati si personal bine pregatit vor reprezenta cheia vizitei dumneavoastra. Toate apartamentele sunt spatioase, mobilate cu bun gust, cu o atmosfera placuta si cu vedere spre 2 parti ale hotelului. Datorita locatiei speciale se poate admira o priveliste minunata si se poate garanta un sejur memorabil.
Dotari generale:
• parcare proprie,
• internet,
• bar de zi,
• terasa cu acces gratuit la gratar.
Dotari camere: TV -dormitore cu pat matrimonial, un living cu o canapea extensibila si TV-LCD, bucatarie americana complet utilata, baie cu Jacuzzi, balcoane si Internet Wireless.
Număr total camere: 15 apartamente:
• 7 apartamente standard - cu o suprafata de 50 mp, acest tip de apartament dispune de un dormitor cu pat matrimonial, un living cu o canapea extensibila si TV-LCD, o bucatarie americana complet utilata, o baie cu Jacuzzi, doua balcoane si Internet Wireless. Capacitatea maxima de cazare este de 3 adulti si 1 copil sub 12 ani.
• 6 apartamente familiale - cu o suprafata de 90 mp, este impartit in doua dormitoare cu pat matrimonial, living cu o canapea extensibila si TV-LCD, o bucatarie americana complet utilata, o baie cu Jacuzzi, o baie cu cabina de dus, doua balcoane si Internet Wireless. Capaxitate maxima de cazare 5 adulti si 1 copil sub 12 ani.
• 2 duplexuri - cu o suprafata foarte mare, de 240 mp, intins pe doua nivele, impartita in trei dormitoare cu pat matrimonial si bai proprii cu Jacuzzi, living cu canapea extensibila si semineu cu lemne, o bucatarie americana complet utilata, un lounge la etaj, o baie si Internet Wireless. De asemenea, apartamentul dispune de 5 balcoane, cu vedere panoramica pe 3 laturi. Capacitate maxima de cazare 6 adulti si 2 copii.
Observaţii:
• La receptia hotelului se achita taxa de statiune in valoare de 2.50 Euro/persoana.
• Check-in de la ora 14:00 si check-out pana la ora 12:00.
Servicii: Serviciu de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere pentru confortul oaspetilor.
Fitness/Wellness/Sport: SPA, sala fitnesscamera de masaj, sauna.
Distractie: schi, drumeţii, ciclism.
Atractii turistice: Castelul Peles, Castelul Pelisor, Manastirea Sinaia, Sfinxul, Babele, Casa memoriala George Enescu, Casinoul, Garile regale.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com