Rezervari on-line
  1. Covasna
  2. >
  3. Hotel Caprioara

Hotel Caprioara 4*

Localizare: In centrul statiunii, la aproximativ 3 km de gara.
Dotari generale: restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, terasa, bar de zi, spatiu bagaje turisti, incalzire centrala, lift, centrala telefonica digitala cu acces local, interurban, international, agentie de turism.
Sali de conferinta: 2 - Hotel Căprioara vă pune la dispoziţie 2 săli de conferință cu capacităţi de până la 120 de persoane, dotate cu toate facilitățile de care aveți nevoie, echipamente multimedia moderne, astfel putând fi organizate diferite evenimente conferinte, seminarii, întâlniri de afaceri precum și evenimente private. Sălile de conferință Alegria (situată la mezanin) și sala de conferințe Andante (situată la etajul IX) sunt concepute și dotate pentru a satisface o gamă largă de cerinţe pentru orice eveniment de succes. Suntem pregătiți atât cu logistica cât şi cu personalul calificat pentru o desfăşurare perfectă indiferent de tipul evenimentului (conferințe, seminarii, teambuilding, conferinţe, prezentări, etc.). Sălile de conferință sunt dotate cu aparatură specializată, iar anumitele cerințe speciale se realizează prin intermediul partenerilor noştrii.
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par - halat de baie, telefon, baie proprie.
Număr total camere: 72 din care: Apartamente: 4
Check-in dupa ora 14:00, check-out cel tarziu la ora 12:00.
Fumatul este interzis in incinta complexului.
Nu este permis accesul cu animale de companie.
Taxa de statiune se achita separat la receptia hotelului.
Servicii: primire si distribuire corespondenaa (inclus in pret), spalatorie, servicii fax, room service (contra cost), frizerie, coafura, cosmetica.
Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Caprioara, categoria I, in sistem fisa cont, cu orchestra, meniu fix si dietetic.
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita, sauna, jacuzzi pentru o singura persoana, salon biliard, tenis de masa.
Tratament: Hotelul Căprioara prin baza de tratament proprie, dispune de facilități pentru băi cu apă caldă carbogazoasă, mofete, instalatii pentru electro- kineto și hidroterapie. Prin procedurile de Wellness se doreşte oferirea turiștilor a unui sejur pentru relaxare, încărcare deplină cu energie şi răsfăţ pentru corp şi suflet. Principalii factori terapeutici ai zonei sunt: apele minerale carbogazoase, feruginoase, calcice hipotone și hipertone, respectiv mofetele cu emanații de gaze ușor radioactive. Aerul de aici detoxifică, liniștește și tratează. O simplă plimbare în aerul saturat cu ioni negativi este suficientă pentru un somn bun și odihnitor.
Atractii turistice: Cetatea Zanelor, atestand prezenta dacilor si romanilor in zona; Planul Inclinat (instalatie ingenioasa, construita înainte de 1899 care asigura transportul materialelor fara se folosi un motor).
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com