Rezervari on-line
  1. Calimanesti Caciulata
  2. >
  3. Hotel Caciulata

Hotel Caciulata 3*

Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii.
Adresa: Calimanesti- Caciulata, str. Calea lui Traian nr. 790, cod 245600, jud. Valcea
Hotelul CACIULATA si-a pregatit personalul la cele mai inalte standarde pentru a va sta la dispozitie si a va satisface toate cerintele. Toate acestea imbinate va descriu doar calitatea si profesionalismul ridicat la cea mai inalta treapta a celor ce vor face ca vacanta dumneavoastra sa fie de neuitat.
Dotari generale: restaurant -2 restaurante: 280 respectiv 140 locuri, parcare proprie -cu plata, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, lift, salon cosmetica, punct farmaceutic, cabinet medical, bar de zi, schimb valutar (Agentia BCR, la intrarea in hotel).
Sali de conferinta: 3 - cu o capacitate intre 20 – 140 locuri cu dotarile corespunzatoare.
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, telefon, uscator de par, balcon
Număr total camere: 202
• Duble: 196 - camere cu doua paturi si cu pat dublu.
• Apartamente: 6 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Observaţii
• Cozia Aqua Park, ofera de acum statiunii, un caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului.Bazinele sunt umplute cu apa termala, la o temperatura de aproximativ 37 ◦C.
Parcul acvatic dispune de:
–11 Bazine interioare si exterioare;
–Incinta incalzita;
–8 Tobogane exterioare si 2 interioare;
–1400 de sezlonguri;
–Restaurant cu autoservire;
Facilitati: Piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi, sauna.
De asemenea, Cozia Aqua Park comunica cu Piscinele Oltul prin intermediul drumului de acces, situat de-a lungul falezei raului Olt.
Accesul se face contra cost si se achita direct la receptia hotelului
Program: Zilnic: 09:00-22:00.
Servicii: spalatorie, curatatorie.
Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Caciulata, categoria I, in sistem meniu fix sau fisa cont in sistem chip-card
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -Complex Cozia-Caciulata-Oltul cu apa geotermala, acces contra cost , baza tratament, sala fitness, masaj, tenis de masa, teren de sport.
Tratament: baza de tratament comuna cu Hotel Cozia, serviciu de masaj, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si obligatoriu bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate de la medicul de familie sau medic specialist, cardul de sanatate activat. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
S. C. CALIMANESTI CACIULATA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile.
Distractie: discoteca, biliard.
Atractii turistice: Manstirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Româneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com