Rezervari on-line
  1. Razlog
  2. >
  3. Hotel Terra Complex

Hotel Terra Complex 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizare: este situat in una dintre cele mai pitoresti zone din Bulgaria, Razlog Valley. Numele hotelului a fost dat de catre zapada foarte alba specifica acestui spatiu, inconjurat din toate partile de paduri si munti: Rila, Pirin, Rodopi. Distanta pana la gondola din Bansko este de aproximativ 13 km. Hotelul a fost construit in 2008 iar ultima remnovare a avut loc in 2012. Complexul este alcatuit din cladirea principala “Pirin” (unde se regasesc toate facilitatile si camerele deluxe) si 2 cladiri aditionale: Rila” si “Rodopi”. Cladirile nu sunt interconectate.
Facilitati hotel: receptie, room service (doar in cladirea principala), Wi-Fi in locurile publice, spatiu pentru depozitarea echipamentelor de ski, lobby bar, restaurant principal, restaurant a-la-carte, sala de jocuri, sala de conferinte (pana la 120 locuri), psicina exterioara (deschisa doar pe timpul verii) si piscina interioara, doctor la cerere (contra cost), shuttle bus pentru transfer pana in centru statiunii Bansko.
Facilitati copii: patut la cerere, scaune inalte in restaurant, loc de joaca pentru copii, babysitting (la cerere, contra cost), jocuri electronice (contra cost).
Dotari camere: birou, masina de spalat, bucatarie complet utilata, living room , televizor LCD, cablu tv, telefon, internet, terasa, seif, baie cu dus sau cada etc. In camerele deluxe exista si mini bar si halate de baie. Camera dubla (aprox 20-22 mp): 2 paturi twin, incalzire, TV, telefon, Wi-Fi, uscator de par, baie cu cabina de dus, unele camere au balcon.
Apartament 1 dormitor (aprox 65 mp): pat dublu (sau 2 twin) si living cu canapea extensibila, chicineta, incalzire, TV, telefon, Wi-Fi, uscator de par, baie, balcon. Apartament 2 dormitoare: paturi duble (sau twin) si living cu canapea extensibila, chicineta, incalzire, TV, telefon, Wi-Fi, uscator de par, baie, balcon. Apartament 3 dormitoare: paturi duble (sau twin) si living cu canapea extensibila, chicineta, incalzire, TV, telefon, Wi-Fi, uscator de par, baie, balcon.
Gratuit: shuttle bus pana la statia de ski lift din Bansko (08:00-17:30, in sezon), piscina interioara, sauna, Jacuzzi, baie de aburi, Wi-Fi.
Contra cost: fitness, tenis de masa, billiard, masaj, solar, baie turceasca, tratamente SPA.
Parcare: gratuita, in limita locurilor disponibile.


Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com