Rezervari on-line
  1. Sunny Beach
  2. >
  3. Hotel Rome Palace Deluxe

Hotel Rome Palace Deluxe 4*

Localizare: Hotelul Rome Palace Deluxe este o unitate de cazare recent construita, moderna, realizata cu elemente de arhitectura originale. Acesta se regaseste in statiunea Sunny Beach la aproximativ 150 m distanta de plaja.
Facilitati hotel: receptie, internet wireless, program de animatie si sport, centru SPA ( jacuzzi, sauna, baie turceasca), salon de infrumusetare, Mini club si loc de joaca pentru copii, centru de fitness, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele, prosoape, seif, baby cot, parcare in limita locurilor disponibile.
Facilitati camere: Unitatea de cazare detin o cladire principala ce cuprinde 79 camere, respectiv 19 camere duble, 39 studiouri, 4 apartament cu 1 dormitor, 13 apartamente cu 2 dormitoare si 4 apartament VIP cu 2 dormitoare.
Toate studiourile si apartamentele detin chicineta complet utilata cu frigider, internet, grup sanitar propriu, televizor, canapea, uscator de par, seif.
- Camerele duble sunt alcatuite dintr-un pat dubru matrimonial sau 2 paturi twin separate, canapea, grup sanitar. Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti.
- Studiourile sunt alcatuite dintr-o chicineta complet utilata cu o zona special pentru servit masa, 2 paturi twin, canapea, grup sanitar propriu. Capacitatea maxima de cazare este de 3 adulti si 1 copil.
- Apartamentele cu 2 dormitoare sunt alcatuite dintr-un living room cu bucatarie, 2 dormitoare si 1 baie. Capacitatea maxima de cazare este de 5 adulti si 1 copil.
Accesul cu animalele de companie in cadrul unitatii de cazare nu este permis.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com