Rezervari on-line
  1. Sardinia
  2. >
  3. Hotel Le Mimose

Hotel Le Mimose 3*

Descriere: construit in anul 1978 si renovat in 2013, hotelul dispune de un corp principal cu 3 etaje, avand un total de 34 camere duble/ twin. Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus gratuit catre plaja La Cinta, una dintre cele mai frumoase de pe insula.

Localizare: situat la 28 km de aeroportul din Olbia , la 1 km de centrul orasului San Teodoro si la 1,5 km de plaja La Cinta.

Dotari camere: camerele sunt decorate in stil traditional sard si dispun de baie proprie cu dus si uscator de par, telefon , TV satelit, aer conditionat, minibar si seif.

Facilitati hotel: restaurant cu specific local si international, bar, parcare private. La receptia hotelului oaspetii pot beneficia de serviciul RENT-A-CAR. Activitati: piscina exterioara, teren tenis. Cu plata suplimentara: scufundari, snorkeling, inchiriere ambarcatiuni.

Facilitati copii: babysitting (contra cost)

Plaja: faimoasa plaja cu nisip fin La Cinta este la 1,5 km de hotel, insa oaspetii hotelului beneficiaza de transport gratuit catre/de la plaja.

Tip masa: demipensiune

Opinia noastra: Un hotel cu o suprafata nu foarte mare, insa foarte bine intretinut. Personalul primitor si prietenos va raspunde cu promptitudine tuturor solicitarilor venite din partea turistilor. Clasificarea oficiala: 3*. Clasificarea tour-operatorului: 3*

Alte informatii: restaurantul hotelului organizeaza saptamanal o cina traditionala cu specific sard, internetul wireless este disponibil in zonele publice si este gratuit, animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.



 



Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.