Rezervari on-line
  1. Zakynthos
  2. >
  3. Merlis Studios

Merlis Studios 3*

Merlis Studios, renovat în 2012, este înconjurat de grădini minunate, situat în partea veche a staţiunii Kalamaki. Staţiunea Kalamaki se află în sudul insulei Zakynthos, fiind renumită pentru plaja sa impresionantă, preferată de broaştele ţestoase Caretta-Caretta, de apele cristaline, fiind parte a Golfului Laganas.
Localizare: Se află la aproximativ 150 m de plaja cu nisip „Crystal Beach”, la 4 km de capitala insulei şi la 3 km de aeroport.
Facilităţile hotelului: Merlis Studios pune la dispoziţia oaspeţilor săi o tavernă, grădini frumos amenajate, acces Wi-Fi în spaţiile publice gratuit și parcare gratuită.
Facilităţile camerelor: Camerele sunt dotate cu chicinetă utilată, plită electrică, minifrigider (gratuit), fierbător, prăjitor de pâine, TV, aer condiționat (contra cost, 6 euro/cameră zi), seif (contra cost, 12 euro/săptămână), baie cu duş și balcon/terasă. Camerele au o suprafață de 30 mp.
Piscină: Se pune la dispoziţia turiştilor Piscina „Antonis” aflată în spatele complexului, unde umbrelele şi şezlongurile sunt gratuite.
Plaja: Plaja publică cu nisip fin este frumos amenajată, uşor accesibilă, ideală pentru copii. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (8 euro/set).
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com