Rezervari on-line
  1. Zakynthos
  2. >
  3. Hotel Strofades Beach

Hotel Strofades Beach 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizare: Strofades Beach Hotel este asezat pe plaja cu nisip din Tsilivi, plajă premiată in repetate rânduri cu Blue Flag şi recomnadată familiilor cu copii pentru nisipul fin, apa limpede şi puţin adâncă. Hotelul se află la 500 metri de centrul staţiunii Tsilivi, una dintrecele mai frumoase staţiuni turistice din Zakynthos, situată pe coasta de nord-est într-o zonă pitorească, înconjurată de plantații de măslini și viță de vie. Zante Town se află la o distanţă de 4,5 km, principalul port la 5 km, iar aeroportul la aproximativ 8 km.
Facilităţi hotel: Piscina cu şezlonguri şi umbrele gratuite şi secţiune pentru copii este elementul central al hotelului. Plaja este foarte aproape şi este uşor accesibilă, avand si un snack-bar cu racoritoare, cafea si gustari pe tot timpul zilei. Hotelul oferta loc de joaca pentru copii, zona de lounge, lobby bar, snack bar, wi-fi in camere si in spatiile publice, parcare, aer conditionat.
Facilităţi camere: Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat (inclus), televiziune prin satelit, telefon, seif, uscător de păr, frigider, balcoane spațioase cu vedere la mare sau la piscină.