Rezervari on-line
  1. Thassos
  2. >
  3. Vila Kapahi Studios

Vila Kapahi Studios 3*

Studiourile Kapahi sunt împrejmuite de măslini şi sunt localizate într-o zonă liniştită între staţiunile Pefkari şi Potos.
Localizare: Unitatea de cazare se află la doar 400 m de plajă din Pefkari. foarte aproape de cafenele şi restaurante. Oraşul şi Portul Limenas se află la o distanţă de 50 km, iar aeroportul din Kavala este la aproximativ 85 km.
Facilități generale: Studiourile au fost renovate în totalitate în iarna anului 2012. Studiourile Kapahi sunt de tip self-catering şi oferă parcare gratuită. Oaspeţii pot folosi facilităţile de la Hotel Kapahi Beach situat la 5 minute de mers pe jos: bar la plajă, restaurant, Wi-fi. Studiourile oferă de asemenea un mic loc de joacă pentru copii şi acces direct către Potos.
Facilități camera: Camerele sunt echipate cu TV, minifrigider, aer condiţionat, chicinetă, cafetieră, ceainic electric, balcon. Fiecare apartament are 1 pat dublu şi 2 paturi supraetajate.Camerele beneficiază de balcoane spaţioase şi decoraţii moderne şi relaxante.
Plaja: Turiştii pot folosiplaja privată cu nisip de la Hotelul Kapahi Beach, amenajată cu şezlonguri şi umbreluţe, bar pe plajă sau pot merge cu uşurinţă spre plaja din Potos. Umbreluţele şi şezlongurile sunt contra cost.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com