Rezervari on-line
  1. Lefkada
  2. >
  3. Hotel Agios Nikitas

Hotel Agios Nikitas 3*

Hotelul Agios Nikitas este un superb hotel tradiţional, cu accente de alb şi albastru, o terasă cu o privelişte uimitoare asupra mării Ionice, într-o locaţie renumită pentru cele mai frumoase peisaje, Insula Lefkada.
Localizare: Hotelul Agios Nikitas este situat la 150 de metri de plaja Agios Nikitas, la 2 km de plaja Kathisma și la 12 kilometri de capitala insulei, orașul Lefkada. Supermarketul și stația de autobus se află la 100 m distanță față de hotel
Facilități hotel: Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor un snackbar în curtea interioară, un lounge, serviciu de curăţătorie, serviciu de închiriere maşini, Wi-fi gratuit.
Facilități camere: Camerele dispun de uscător de par, televizor, telefon, frigider, aer condiţionat (contra cost, 7 euro/camera/zi), internet wi-fi (gratuit), baie complet utilată cu articole de toaletă gratuite.
Plaja: Hotelul este situat la 150 metri dstanță față de plaja publică, de nisip. Șezlong-urile și umbreluțele sunt contra cost – aproximativ 12 euro (2 șezlong-uri și o umbrelă). Pe plajă există bar, acesta fiind contra cost.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com