Rezervari on-line
  1. Kos
  2. >
  3. Hotel Lagas Aegean Village

Hotel Lagas Aegean Village 4*

Localizare: Resortul este amplasat intr-o zona linistita din sudul insulei si este ideal pentru o vacanta relaxanta. Este separat de plaja de o straduta si este localizat la 1.5 km de Kardamena si 8 km de aeroport. Aegean Village este construit in trepte in stilul traditional al satelor grecesti, majoritatea camerelor oferind o vedere impresionanta spre mare. Facilitatile si zonele destinate divertismentului sunt amplasate in apropierea plajei.
Dotari camere: telefon, balcon/terasa, uscator de par, televizor, seif (~10 EUR/saptamana), frigider, patut copii (~3 EUR/zi), acces internet (conexiune LAN in camere).
Facilitati hotel: restaurant principal, snack bar, cocktail bar, disco bar, piscina exterioara (dimensiuni olimpice), piscina pentru copii, acces internet Wi-Fi gratuit in zona receptiei, mini market, centru fitness, sauna, piscina interioara, 4 terenuri de tenis, polo, darts, volei pe plaja, teren multifunctional pentru volei, mini fotbal, mini golf; biliard, tenis de masa, echipa de animatie, mini club si mini disco destinate copiilor intre 4-12 ani, loc de joaca.