Rezervari on-line
  1. Creta
  2. >
  3. Hotel Lyttos Beach

Hotel Lyttos Beach 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Descriere: Un complex atractiv format din cladirea principala si bungalow-uri, construit intr-un loc magnific din Creta, ideal pentru cei care cauta atat placerile unui resort de 4 stele All inclusive si linistea unei plimbari de neuitat prin gradinile sale extinse amenajate, unde cuvantul "gradina" intalneste sensul sau adevarat. Bucurati-va de sederea in camerele de familie, apartamente si camere duble sau triple, cu vedere la albastrul Mediteranei sau linistea si frumusetea oferita de copaci si flori, care va inconjoara intr-o gradina ca un colt de paradis.
Localizare: Aflat pe plaja din Analipsi, la doar 5 km de centrul orasului Hersonissos si la mai putin de 20 km de aeroportul din Heraklion.
Facilitati hotel: Hotelul Lyttos Beach 4* ofera oaspetilor sai receptie 24h, parcare privata, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, prosoape (gratuit - este necesara plata unui depozit), acces internet wireless (gratuit), biliard (contra-cost), tratamente de infrumusetare (contra-cost), masaj (contra-cost), echipa de animatie, doctor, rent a car, loc de joaca pentru copii, 4 piscine (1 piscina pentru copii cu tobogane, 1 piscina pentru adulti cu tobogane, 1 piscina olimpica), 2 restaurante, 3 baruri, sauna, tenis de masa, 15 terenuri de tenis, teren de baschet, teren de volei, sala de gimnastica, 1 teren de mini-fotbal, lectii de tenis si golf (contra-cost), mini market, teatru, disco, piano bar, 4 sali de conferinte. Lyttos Beach asigura un program de activitati in timpul zilei si de divertisment seara.
Dotari camera: Cele 347 de camere au ferestre din podea pana in tavan cu vedere la mare sau gradina. Camerele curate si luminoase sunt prevazute cu aer conditionat, seif, internet wireless gratuit, TV prin satelit, mini-frigider si baie din marmura cu uscator de par.
Plaja: Aflat chiar pe plaja din Analipsi.