Rezervari on-line
  1. Corfu
  2. >
  3. Hotel Silver Beach

Hotel Silver Beach 3*

Roda este o staÈ›iune de vacantă preferată de familii care vor să se bucure de plajă de nisip È™i de apă puÈ›in adâncă. Roda este aÈ™ezată pe o câmpie roditoare de la bază dealurilor plini de măslini È™i înconjurată de dealuri înverzite È™i văi ale Pantokratoras, cel mai înalt vârf din Corfu.
Localizare: Situat în staÈ›iunea Roda, acest hotel se află la doar 2 minute de mers de plajă È™i de centrul Roda unde restaurante, baruri È™i magazine de suveniruri . Corfu Town este de 37 km, iar aeroportul la aproximativ 40 km. AtracÈ›ia turistică, Canal D’Amour se află la 12 km de hotel.
Facilităţi hotel: Proprietatea este alcătuită din clădirea principală și anexă. Facilitățile hotelului includ o recepție de 24 de ore, lift, sală TV, un restaurant, terasă exterioară, biliard și un serviciu de spălătorie. Există o piscină cu tobogan precum și o piscină pentru copii , un snack bar la piscină și șezlonguri și umbrele de soare.
Plaja: Plaja din Roda este foarte apreciată de turiÈ™ti, fiind curată È™i liniÈ™tită, acoperită cu nisip fin în mare parte. În sezon, plajă este destul de aglomerată, dar pentru că este mai întinsă că altele din zonă. Nivelul apei este redus È™i astfel locul este potrivit È™i pentru copii sau cei care nu È™tiu să înoate.
Facilităţi camere: Hotelul dispune de 60 de camere duble dotate cu cu o baie proprie, telefon , radio, balcon. AC, frigider È™i seif – (contra cost).
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com