Rezervari on-line
  1. Chania
  2. >
  3. Hotel Grecotel The White Palace

Hotel Grecotel The White Palace 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Descriere: Hotelul The White Palace apartine renumitului lant Grecotel, celebru pentru serviciile de calitate si atentia deosebita pentru detalii. Este fostul hotel Grecotel El Greco 4*, renovat complet si upgradat la 5*.
Localizare: pe o frumoasa plaja de nisip premiata cu Blue Flag, la 9 km de Rethymno si 75 km de aeroportul din Heraklion.
Dotari camere: 333 camere elegant decorate, toate dispun de  balcon cu vedere la mare sau gradina, aer conditionat, televizor, telefon, uscator de par.
Facilitati hotel: piscine, restaurante, baruri, sali de conferinta si petreceri, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, windsurfing, caiac, ciclism, scufundari, mini golf, sala de fitness, camera de bagaje.
Facilitati copii: 2 piscine, 1 piscina separata pentru oaspetii din bungalouri situata pe malul marii, loc de joaca, competitii, spectacole, Grecoland Club un loc de joaca amenajat sub forma unui port venetian recomandat copiilor intee 3-12 ani, GrecoTeens un club pentru adolescenti intre 13-17 ani. Pentru cei mai mici, copiii sub 3 ani, noul GrecoBaby dispune de patuturi, scaune de masa, olite, saltele pentru schimbat, incalzitor de biberoane, cadite, walky-talky, baby sitting. Aceste facilitati si servicii sunt disponibile la cerere.
Activitati: lectii de tenis, sporturi acvatice. Mese: de dimineata pana seara exista un mini bufet dedicat copiilor intre 3-12 ani. Intre 11:00 si 17:00 copiii pot manca la discretie si fara costuri suplimentare preparatele din acest Tasty Corner (fructe, prajituri, biscuiti, inghetata, iaurt, gustari, sucuri de fructe, la pranz pot servi preparate calde ca supe, legume, peste, pizza, paste, burgeri de vita. Meniurile pot varia in functie de numarul de copii.
Plaja: de nisip si pietricele


Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com