Rezervari on-line
  1. Istria
  2. >
  3. Hotel Valamar Diamant

Hotel Valamar Diamant 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Localizare:Bucurându-se de o poziţie liniştită şi înconjurat de păduri de pini, acest hotel se află la numai 5 minute de mers pe jos de plajă şi oferă piscine interioare şi exterioare, precum şi o mulţime de facilităţi sportive.
Facilitati: Camerele luminoase, cu aer condiţionat, oferă vederi panoramice la mare sau pădure şi oferă un TV prin satelit, cu ecran plat.
Puteţi explora centrul istoric al localităţii Poreč, care este la 1 km distanţă, sau vă puteţi plimba de-a lungul aleii amenajate, lângă Marea Adriatică. Partea continentală a peninsulei Istria include numeroase oraşe istorice.
Facilităţile sportive includ terenuri de tenis în aer liber şi acoperite, o sală de baschet, un parc de aventuri şi activităţi, precum şi un centru de sporturi acvatice.
Vă puteţi bucura de bucătăria deschisă şi de o selecţie largă de specialităţi din Istria şi din bucătăria internaţională la restaurantul cu terasă, cu vedere la piscină. O selecţie largă de gustări şi băuturi vă aşteaptă la snack barul de la piscină.