Rezervari on-line
  1. Marbella
  2. >
  3. Hotel Fuerte Marbella

Hotel Fuerte Marbella 4*

Localizare: Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Fuerte Marbella beneficiază de o amplasare superbă pe plajă, în centrul vechi al orașului. Oferă WiFi gratuit, 2 piscine și vedere la mare. Fiind situat central, hotelul este înconjurat de magazine și restaurante. Se află la doar 7 km de zona animată Puerto Banús, unde există numeroase baruri şi cluburi. Aeroportul din Málaga este situat la 40 de minute de mers cu mașina. Oaspeții pot beneficia de un serviciu privat de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.
Facilitati cazare: are 263 camere. Toate camerele Hotelului Fuerte Marbella au aer condiționat și o baie privată cu articole de toaletă și uscător de păr. De asemenea, acestea includ TV prin satelit și o cutie de valori disponibilă gratuit.
Facilitati hotel: Hotelul Fuerte Marbella este înconjurat de grădini întinse. În plus, proprietatea are un club destinat copiilor cu vârsta între 4 și 16 ani, unde aceștia pot desfășura activități creative. Restaurantul El Olivo servește un bufet de mic dejun și un bufet de cină cu meniu variabil. Oaspeții cazați la Fuerte Marbella au la dispoziție de asemenea un bar cu pian, o cafenea și restaurantul Beach Club, specializat în preparate din pește și paella. Oaspeții pot beneficia de tarife speciale la terenurile de golf din zonă. De asemenea, hotelul organizează excursii în centrul vechi al orașului. La Hotelul Fuerte Marbella există o staţie de încărcare pentru vehicule electrice.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel @ yahoo.com