Rezervari on-line
  1. Alanya
  2. >
  3. Hotel Raymar Hotels & Resort

Hotel Raymar Hotels & Resort 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizare:Hotel Hotelul Raymar Resorts 5* este situat in regiunea Alara. Acesta este la aproximativ 36 km de Alanya si aproximativ 90 km de aeroportul din Antalya.
Facilitati camere:Hotelul Raymar Resorts 5* are 6 etaje si un total de 266 de unitati:208 camere standard,camere economy ,30 camere standard, superioare (35 mp, maxim 4 persoane), 18 camere familiale ,4 camere Suit , 6 Tower Suites.Fiecare camera are un balcon sau terasa, baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, care functioneaza la o anumita ora, in functie de conditiile meteorologice, telefon direct, mini bar (apa si bauturi racoritoare sunt completate zilnic), in conditii de siguranta, sat. TV si canale de muzica.
Facilitati hotel: hotelul dispune de piscine interioare si in aer liber, piscina pentru copii, tobogan, centru de fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, terenuri de tenis, tenis de masa, volei pe nisip, baschet, divertisment, concursuri in timpul zilei, programe de spectacol seara, mini club copii. Contra cost: iluminat pentru terenuri de tenis, echipamente de tenis si clase, masaj, centru de wellness, piscina, sporturi nautice, scufundari
Plaja este privata cu nisip, pietris, cu sezlonguri, umbrele si prosoape, gratuite.