Rezervari on-line
  1. Alanya
  2. >
  3. Hotel Ideal Beach

Hotel Ideal Beach 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizare: Hotelul este situat pe plaja, la 17 km de centrul orasului Alanya si la 147 km fata de aeroportul din Antalya.
Cazare: Hotelul are o singura cladire cu 103 camere dintre care 8 camere familiale, 4 camere familiale cu cate 2 camere, 89 camere standard si 2 camere single. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, 98 camere au balcon, TV prin satelit, minibar, telefon, seif, baie cu cada si uscator de par. Sunt 97 de camere cu vedere la mare si 6 cu vedere la munte. Serviciile de Rent-a-Car, doctor, seif, fotograf, coafor, telefon, fax si internet sunt cu plata. Mai gasiti de asemnea si magazine de suveniruri, market, butique si pielarie.
Servicii: All inclusive. Bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari intre mese, cina si cina tarzie. Toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale, si cele din concentrat de fructe sunt fara plata de la orele 10: 00 si pana la 24: 00. Servirea de bauturi alcoolice din import, cocktailuri, sucuri prospete din fructe si cafeaua turceasca sunt cu plata.
Facilitati: Restaurantul principal cu masa de tip bufet si cu preparate cu specific mediteranean si bucatarie internationala. Ceaiul, prajiturile si gustarile sunt traditionale si ofera alternative variate. Restaurantul principal si Barul aferent sunt deschise de la orele 07: 00 si pana la orele 24: 00. Barul de la piscina este fara plate de la 10: 00 si pana la orele 24: 00, dupa orele 24: 00 toate bauturile sunt cu plata, iar Barul de pe plaja este deschis zilnic de la 10: 00 pana la 18: 00.
Plaja: Sezlongurile, saltelele si prosoapele de plaja sunt fara plata. Barul de pe plaja este deschis in intervalul 10: 00-18: 00.
Sporturi: Piscina pentru adulti si copii, Aqua Park, sala fitness, volei pe plaja, masa de tenis, darts, programe de animatie in timpul zilei si al serii, miniclub si loc de joaca pentru copii. Sporturile nautice motorizate (nu apartin hotelului), sauna, masaj, biliard, sunt cu plata.