Rezervari on-line

Mauritius


NOU! SEJUR EXOTIC CU GHID IN MAURITIUS

Transport Avion KLM| 9 zile | de la 999 Euro

 

 

 

 

O insula îndepărtată in mijlocul Oceanului Indian cu ape turcoaz si plaje de nisip fin, peisaje exotice unde munții si oceanul se contopesc într-o deplina armonie, un resort unde calitatea serviciilor primează, delicii culinare si experiențe de neuitat...  Daca acestea sunt cerințele unui sejur de vis, vă așteptăm sa descoperiți

MAURITIUS – PARADISUL EXOTIC!

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

Ziua 1 | București – Amsterdam - Mauritius

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 11:50 la aeroportul Henri Coandă (Otopeni) pentru îmbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinația Mauritius, via Amsterdam. Decolare la ora 13:50, sosire la Amsterdam la ora 15:50. Scurta escala pana la 17:30 când ne îmbarcăm pe zborul Companiei KLM KL501 cu destinația Mauritius. Se călătorește pe timpul nopții.

Ziua 2 | Mauritius – Bun venit in Paradisul Exotic

Sosire in Mauritius la 07:50. Întâlnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru formalitățile de cazare. După check-in, timp liber la dispoziție pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitățile hotelului. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.  

Ziua 3 | Mauritius – Excursie de 1 zi in Nordul Insulei la Grand Baie

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plaja sau opțional Excursie de 1 zi in Nordul Insulei. Începem cu o vizita la Muzeul Mondial al Zaharului amenajat într-o fosta fabrica,  prilej de a afla cat de importanta a fost cultivarea zaharului in intreaga istorie a insulei. Continuam cu vizitarea celebrului oraș Grand Baie cunoscut si sub numele de St.Tropez-ul din Mauritius. Aici aveți ocazia să vă plimbați pe aleile înguste care duc catre piața centrala si de a vizita numeroasele centre comerciale, prilej de a va procura mult îndrăgitele suveniruri! Timp liber pentru prânz pe cont propriu. După pauza de masa, următoare oprire este la faimoasa capela                     “Chapel of Cap Malheureux” de unde avem o vedere minunata catre maiestoasa roca “Gunners Coin”. Castelul “Château de Labourdonnais” este ultima vizita din program, probabil cel mai frumos conac in stil colonial de pe insula, recent renovat ce reflecta bogăția opulenta a coloniștilor. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.          

Ziua 4 | Mauritius – Safari in Parcul National Casela

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plaja sau opțional Excursie in Parcul National Casela.                   Casela – World of Adventures este un parc natural întins pe 14 hectare, un loc excelent pentru activități in aer liber in natura, parcul fiind plin de animale sălbatice: lei, zebre, struți, antilope, etc. Excursia include intrarea in parc, un safari in vehicul decapotat si transferurile de la/catre hotel. O mulțime de alte activități adiționale le puteți face in cadrul parcului precum: plimbare cu leii sau tigrii, quad-biking sau buggie safari, plimbare cu segway, înot in canion, traversarea unui pod nepalez, vizita la parcul de Păsări, etc. Întoarcere la hotel. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.         

Ziua 5 | Mauritius–Excursie in sud-vestul sălbatic: Chamarel–Pământul celor 7 culori

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plaja sau opțional Excursie in sud-vestul sălbatic cu prânz inclus. Excursia începe cu o călătorie spectaculoasa de-a lungul coastei străbătând Tamarin si Salt Pans unde vom face un scurt popas pentru o vizita la muzeu, îndreptându-ne apoi catre Le Morne, La Prairie si Maconde. Vom lua drumul munților catre minunata așezare Chamarel. Vom vizita “Pământul celor 7 culori” si cascada Chamarel – cea mai înaltă de pe insula. Continuam cu o vizita la fabrica de rom “La Rhumerie de Chamarel” cu degustare inclusa. După un delicios prânz (ATENTIE: băuturile nu sunt incluse), ne îndreptăm catre marele platou si punctul de panorama asupra “Cheilor Râului Negru” (Black River Gorges) bogate in flora si fauna. Lacul Sacru “Grand Bassin” este cel mai important loc de cult pentru hindușii din Mauritius. Următoarea oprire va fi la craterul “Trou aux Cerfs” cu o vedere de 360 grade asupra insulei. Întoarcere la hotel. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.     

Ziua 6 | Mauritius –Relaxare si plaja

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitățile hotelului. Va sugeram câteva activități inedite in adâncurile din Mauritius. Safari cu submarinul albastru va oferă o experiență inedita timp de 40 de minute, scufundându-vă la 40 m in adâncurile Oceanului Indian cu piloți specializați in biologie marina, o experiență rară și de neuitat! Alternativ, puteți încerca un Safari cu  Scuterul Subacvatic, prilej de a conduce timp de 30 de minute scuterul in adâncul oceanului Indian la o adâncime de 3m, in timp ce veți putea respira normal datorita domului transparent din sticla care oferă o priveliște panoramica asupra vietii marine si a recifelor. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.         

Ziua 7 | Mauritius – Croaziera pe Coasta de Vest si Înot cu Delfinii

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plaja sau dimineața devreme (ora 07:00), va recomandam, opțional,  o activitate inedita: Croaziera pe Coasta de Vest cu prânz inclus si Înot cu Delfinii. Ne vom îmbarca pe bărcile de mare viteza in Black River si după instructaj vom porni in croaziera pe Coasta de Vest, acompaniați de simpaticii delfini care ne însoțesc o buna bucata din drum. Experiența de a interacționa si a observa aceste mamifere marine este una unica! Veți avea ocazia sa faceți snorkeling lângă aceste mamifere cetacee pline de har. Navigarea pe coasta de vest, de-a lungul unui țărm străjuit de cele mai înalte vârfuri muntoase ale insulei este o experiență fabuloasa! Vom ancora in apropierea recifelor de corali pentru snorkeling in laguna protejata prin lege. Servirea prânzului de tip BBQ cu băuturi incluse. După pauza de prânz, vom vizita, in cursul după amiezei Crystal Rock si Insula Benetiers. Întoarcere la hotel. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.         

Ziua 8 | Mauritius – Croaziera cu catamaranul pe Coasta de Est

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plaja sau opțional pornim într-o Croaziera cu catamaranul pe Coasta de Est – leagănul bogăției istorice si frumuseții indigene. Vom naviga pe apele turcoaz oprindu-ne pentru stopuri de snorkeling admirând fauna subacvatica. Prânzul il vom servi la bord, bucurându-ne papilele gustative cu peste proaspăt sau pui la grătar, salate si selecție de fructe exotice pentru desert. După prânz, ne îndreptăm către faimoasa Ile aux Cerf – recunoscuta pentru plajele sale spectaculoase cu nisip fin si alb, lagune turcoaz cu vegetație luxurianta si priveliști spectaculoase catre Mauritius. Va invitam sa va destindeți si sa va bucurați de aceasta experiență paradisiaca la cote maxime! După-amiaza, întoarcere la hotel. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.    

Ziua 9 | Mauritius – Amsterdam - București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul companiei KLM KL502 cu destinația București, via Amsterdam. Decolare la ora 09:50 si sosire in Amsterdam la 18:50. După o scurta escala, îmbarcare pe zborul KL 1379 la 20:45 si sosire in București pe aeroportul Henri Coada (Otopeni) la ora 00:30 (a doua zi).

Sfârșitul pachetului de servicii.

 

RAVENALLA ATTITUDE 4* | Baie des Tortues, Balaclava, MAURITIUS

Un adevărat paradis tropical, situat de-a lungul coastei de nord-vest in mijlocul unei grădini luxuriante mărginite de apele unui râu cat si de nisipul fin al plajei, Ravenalla Attitude, este unul dintre cele mai recomandate resorturi ale insulei. Cu un design încântător, un adevărat amestec de patrimoniu colonial si design contemporan cu accente tropicale, Ravenalla Attitude reprezintă alegerea ideala pentru petrecerea unei vacante exotice. Hotelul se bucura de o gama larga de activități si servicii puse la dispoziția oaspeților săi dintre care amintim: 10 restaurante ce oferă delicioase preparate dintr-o gama internațională de top oferind incursiuni culinare in bucătăria asiatica, italiana, mauritana si japoneza; 2 piscine exterioare si 1 piscina pentru copii, centru Spa dotat cu hammam, sauna, zona de relaxare, bungalow-uri pentru diverse masaje si tratamente mauritane, sala de fitness, mini-club (3-12 ani), animație, centru de activități nautice precum: canoe, snorkeling, hidrobiciclete, paddle-board, windsurf sau ski nautic. Toate camerele hotelului sunt suite spațioase oferind un design cat mai apropiat exotismul insular. Acestea se deschid in balcoane sau terase si sunt dotate cu aer condiționat, mini-bar, TV satelit, internet wi-fi, telefon internațional, seif electronic, facilități pentru prepararea ceaiului si a cafelei, uscător de par, grup sanitar cu dus si toaleta separata.

 

DATE DE PLECARE:  30 Noiembrie 2017, 22 Ianuarie 2018

 

TARIFE CALCULATE PENTRU UN GRUP DE 20 PLATITORI:

 

Couple Suites (ocupare 1 sau 2 persoane adulte)       

Ø     999 Euro adult loc in camera dubla Couple Suite 

Ø  1.499 Euro adult loc in camera single Couple Suite        

 

Family Suites (ocupare 2 adulti+1 sau 2 copii, ocupare 3 adulti)

Ø     999 Euro adult loc in camera Family Suite (obligatoriu cu 1 sau 2 copii in camera) 

Ø     599 Euro copil 2-6,99 ani cu doi adulți in camera Family Suite

Ø     799 Euro copil 7-11,99 ani cu doi adulti in camera Family Suite

Ø     949 Euro copil 12-17,99 ani cu doi adulti in camera Family Suite

Ø  1.099 Euro adult loc in camera tripla Family Suite (ocupare 3 adulti) – plecare 30.11.2017

Ø  1.149 Euro adult loc in camera tripla Family Suite (ocupare 3 adulti) – plecare 22.01.2018

                 

 

Servicii incluse:

·         Bilet de avion București –Mauritius – București, via Amsterdam, Compania KLM

·         Cazare 7 nopți cu mic dejun si cina (DEMIPENSIUNE)

Hotel The Ravenalla Attitude 4* sau similar Mauritius

·         Transferuri aeroport – hotel – aeroport

·         Însoțitor roman de grup

 

Servicii neincluse:

·         Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale: 499 Euro/persoana (pot suferi modificări pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile înainte de plecare, in funcție de evoluția prețului petrolului sau in urma majorării de catre autoritățile aeroportuare)

·         Supliment All Inclusive:245 Euro/adult; 126 Euro/copil 2-11,99 ani, 182 Euro/copil 12-17,99

(NOTA: se rezerva din tara împreună cu pachetul de servicii turistice)

·         asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeași zi cu contractul)

·         excursiile opționale

·         bacșiș pentru șoferi si ghizi locali (se achita local însoțitorului de grup)

 

Excursii opționale Mauritius (tarife informative pentru minim 15 plătitori)

(Se rezerva la fata locului si pot suferi modificări in funcție de furnizor)

              Excursie de 1 zi in Nordul Insulei : 75 Euro/adult, 40 Euro/copil 2-11,99 ani

              Safari in Parcul National Casela : 60 Euro/adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani

              Croaziera pe Coasta de Vest si înot cu delfinii cu prânz inclus: 110 Euro/adult, 55 Euro/copil 2-11,99 ani

              Excursie in sud-vestul sălbatic cu prânz inclus: 95 Euro/adult, 50 Euro/copil 2-11,99 ani

              Croaziera cu catamaranul pe Coasta de Est prânz inclus: 95 Euro/adult, 50 Euro/copil 2-11,99 ani

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din următoarele orașe:

              Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetești, Slobozia

              Iași, Târgu Frumos, Roman, Bacău, Onești, Adjud, Focșani, Buzău, Urziceni

              Brașov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiești

              Sibiu, Rm. Vâlcea, Pitești

 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 

Ø  Transferul gratuit se rezerva odată cu pachetul turistic!

Ø  Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile înainte de plecare.

 

·  TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de îmbarcare sau la aeroport este oferit de AGENTIA cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despăgubiri. Daca pasagerul renunță la transfer, nu se pot face restituiri întrucât acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunță la transferul de DUS, transferul de retur se anulează automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.

·    Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute înainte de ora de plecare comunicata.

·    Pasagerii care beneficiază de TRANSFER GRATUIT au obligația de a comunica agenției revânzătoare sau Tour Operatorului un număr de telefon mobil la care sa poată fi contactați de șoferi in cazul unor modificări neprevăzute care pot apărea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma răspunderea pentru eventuale neprezentări la transfer ale pasagerilor care au drept consecință pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.

·    Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, mini autocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situația in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectuează transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Tour Operator, iar pasagerii vor fi anunțați in mod corespunzător.

·    Daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeași zi transferuri gratuite pe aceeași ruta si din aceleași orașe pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeași zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toți pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot apărea timpi de așteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anunțați si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.

·    Tour Operatorul nu își asuma răspunderea in situația puțin probabila a apariției unor evenimente neprevăzute (blocarea traficului rutier, înzăpezirea drumurilor, inundații, accidente rutiere, etc) care pot duce la întârzierea transferului si pierderea zborului.

·    Turiștii au obligația de a menține curățenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de băuturi alcoolice si produse alimentare.

·    Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementările legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai șoferilor. Din acest considerent, șoferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurării unui transport in condiții de siguranță.

 

DOCUMENTE DE CALATORIE

·    Va rugam să vă asigurați ca documentele de călătorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranță.

·    Cetățenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spațiului Schengen si Spațiului Economic European cu cartea de identitate sau pașaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cârtii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spațiul Economic European, va rugam sa consultați site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

·    Accesul cu cartea de identitate mai este permis in următoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90

zile), Norvegia (daca cartea de identitate românească valabila este emisa după anul 2009, in care este specificata cetățenia romana. Cărțile de identitate romanești emise înainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de călătorie in Norvegia)

·    Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetățenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pașaportului valabil cel puțin 6 luni de la data terminării călătoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesați site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

·    Pentru tarile in care cetățenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pașaportul valabil cel puțin 6 luni de la data terminării călătoriei. Anumite state nu permit accesul ca pașaport temporar sau nu aplica vize pe pașaport temporare, de aceea va rugam sa consultați serviciul consular al tarii in care intenționați să faceți deplasarea sau solicitați acest lucru agentului dvs. de turism.

·    In cazul persoanelor căsătorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autorități in vederea emiterii unei noi cărți de identitate.

·    Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui înscriși pe pașaportul unuia dintre părinți. In acest caz, părinții care au copiii trecuți in pașaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pașaportul.

·    Agenția organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o răspundere in situația in care autoritățile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite părăsirea teritoriului unei tari de catre autoritățile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai  restituie contravaloarea excursiei.

 

FOARTE IMPORTANT !!!!  DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI

• Pentru minorii care călătoresc însoțiți de un singur părinte, este necesar acordul celuilalt părinte  exprimat printr-o declarație autentificata la notariat. Daca celălalt părinte a decedat, este necesara o copie după actul de deces.

Pentru minorii care au un singur părinte declarat in certificatul de naștere, este necesara o copie a acestui certificat.

• Pentru minorii care călătoresc însoțiți de un singur părinte si acesta este divorțat, este necesara hotărârea judecătorească definitiva prin care i-a(u) fost încredințat(ti) minorul(ii) si copie după actul de divorț. Daca hotărârea judecătorească nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt părinte  exprimat printr-o declarație autentificata la notariat.

Pentru minorii care călătoresc fara părinți si au fost încredințați unei terțe persoane, este necesar acordul ambilor părinți exprimat printr-o declarație autentificată la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii însoțește.

 

ATENTIE!

Daca nu va încadrați in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultați site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va asigurați ca întruniți condițiile prevăzute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificările ulterioare, apelând politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590

 

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

·    Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincidă cu normele de clasificare din Romania.

·    Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificări pana la data plecării, in funcție de condițiile specifice care pot apărea intre momentul publicării programului si data plecării. Daca aceste schimbări sunt impuse de furnizorul local, întotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locație/confort.

·    Majoritatea hotelurilor nu dețin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in funcție de disponibilitate. Patul suplimentar poate fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.

·    Distribuția camerelor la hoteluri se face de catre recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la recepție, asistat de reprezentantul agenției. Pentru anumite facilitați din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

·    Situația de partaj in camera dubla este atunci când o persoana dorește sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de același sex, într-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situație persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va găsi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va găsi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este răspunzător de achitarea suplimentului de camera single.

·    Însoțitorul de grup poate efectua modificări programului (schimbări de ore, modificarea ordinii desfășurării acestuia), fara a afecta însă structura serviciilor efectuându-l-l astfel in totalitate.

 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

·    Compania/companiile aeriene care operează zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificări zborurilor contractate, in funcție de condițiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecării pentru zborul/zborurile de dus sau după momentul plecării pentru zborul/zborurile de întors. Agenția organizatoare va informa pasagerii direcți respectiv agențiile revânzătoare asupra eventualelor modificări survenite independent de voința sa si nu va fi răspunzătoare de eventualele inconveniente apărute.

·    Alocarea locurilor in avion se face de catre ghișeul de check-in din aeroport in funcție de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinațiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depășirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informații găsiți pe site-ul companiei aeriene sau in agenția de turism.

·    Femeile care sunt însărcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord își rezerva însă dreptul de a decide daca permit sau nu îmbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).

·    Pasagerii care suferă de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord își rezerva dreptul de nu permite îmbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

·    După aterizarea pe aeroportul de destinație, pasagerii se vor prezenta mai întâi la ghișeul Control pașapoarte, după care își vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci când ajungeți la destinație observați ca aveți probleme in găsirea bagajului depus la biroul de check-in la îmbarcare, va rugam nu părăsiți aeroportul, ci depuneți o sesizare la biroul de reclamații existent la terminal.

 

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

·    In cazul unor promoții early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, Agenția aloca un număr limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizează înainte de data limita a promoției, Agenția poate decide sa oprească campania de promoții înainte de data limita setata inițial, fara un anunț in prealabil.

·    Rezervările făcute cu promoții de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizări. In caz de anulare a unor rezervări din categoria promoțiilor early booking, penalizările sunt de 100%.