Rezervari on-line
  1. Galtur
  2. >
  3. Hotel Fluchthorn

Hotel Fluchthorn 4*

Hotelul: Are o tradiţie de peste 100 de ani si este situat în centrul localităţii cu şcoala de schi la aprox. 100 m distanţă. Piscina publică interioară – 300 m; Aria de schi/instalaţia de transport pe cablu – Alpkogel, Silvretta Galtür – 2 km; Pârtia de schi fond – 50 m; Staţia de schi bus: direct în faţa hotelului – către Ischgl 10 km – la orele de vârf aprox. la fiecare 15 minute – 30 m; Gara Landeck – 42 km; Aeroportul Innsbruck – 120 km. Situat în centrul localităţii cu şcoala de schi la aprox. 100 m distanţă.
Facilităţi hotel: Hotelul dispune de recepţie, hol cu şemineu, grădină de iarnă, cameră pentru depozitarea echipamentelor de schi, lift, parcare inclusă, garaj – 8 euro/zi, restaurant, bar unde se poate dansa-Crama Fluchtorn, sală de mese nouă şi hotel bar nou.Camerele sunt dotate cu duş/toaletă, halat de baie – 5 euro/persoană/sejur, minibar, telefon, tv cablu, seif.
Aria de wellness include: piscină interioară aprox.12 x 5 mp, baie de aburi, saună, cabină cu infraroşu, cameră de relaxare.Contra cost: solar.
Masă: Demipensiune. Mic dejun bufet extins, bufet de salate sau deserturi, cină cu 4 feluri cu alegere, 1 dată pe săptămână cină de gală.
Pentru copii: pătuţ la cerere, colecţie de jocuri, meniuri, scaun înalt.
Animalele de companie nu sunt acceptate.