Rezervari on-line
  1. Paraul rece
  2. >
  3. Hotel Paraul Rece

Hotel Paraul Rece 2*

Localizare Complexul Paraul Rece** se afla la doar 7 km de Predeal, in statiunea Paraul Rece din judetul Brasov.
Descriere unitate de cazare:Hotelul Paraul Rece*** din statiunea Paraul Rece, situata la doar 8 km de statiunea Predeal, ofera conditii bune de cazare, fiind renovat recent (2007 - 2008), beneficiind de dotari si finisaje moderne. Hotelul prezinta o varianta buna de cazare pentru iubitorii muntelui, pentru organizarea si desfasurarea conferintelor, sarbatorilor de Revelion, Craciun sau Paste, sau a vacantelor scolare. Zona extraordinar de frumoasa in care este amplasat hotelul Paraul Rece** este punctul de plecare pentru multiple trasee turistice (drumetii), iar in apropierea hotelului veti regasi si o partie de schi, schi fond, posibilitati de plimbare cu ATV.

Structura de cazare: 22 camere duble (din care 10 cu pat matrimonial, iar o camera matrimoniala este dotata cu jacuzzi) si 3 apartamenteRecent renovate, camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, LCD si antena satelit. O parte din camere dispun de minibar, o parte din camere dispun de jacuzzi.

Dotari generale camere: Baie cu dus;TV; Baie cu Jacuzzi,dus cu hidromasaj;Tv; Satelit; Minibar;Pat matrimonial
Servicii si Facilitati Hotelul Paraul Rece** din statiunea Paraul Rece dispune de:
Restaurant cu capacitate de 75 locuri, cu bucatarie romaneasca si internationala
Bar ; Terasa spatioasa, la care se pot organiza mese festive, seri distractive, foc de tabara
Sala de conferinte de 50 locuri dotata cu ecran de proiectie, retroproiector, flipchart, videoproiector

La cerere se pot organiza excursii in imprejurimi cu vizitarea obiectivelor turistice (Sinaia, Bran, Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Fagaras); se pot asigura transferuri de la hotel la partiile de schi din Predeal, cartele de telescaun/teleski, transfer aeroport - hotel; inchiriere echipament schi, monitor schi.

Facilitati generale in unitatea de cazare
Restaurant;Bar;Sala de conferinte; Foc tabara