Rezervari on-line
  1. Sangiorz Bai
  2. >
  3. Hotel Somesul

Hotel Somesul 2*

Adresa: Sangeorz Bai, jud. Bistrita- Nasaud
Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii Sangeorz Bai fiind renumita pentru apele minerale ce provin de la izvoarele naturale din zona.
Dotari generale: parcare proprie -200 locuri cu plata, pastrare obiecte de valoarebar de zi
Sali de conferinta: 1
Dotari camere:TV, baie cu dus, balcon -o parte dintre camere..
Număr total camere: 110 duble
Observaţii
• Accesul cu animale de companie este permis.
Servicii: receptie deschisa non stop, camera bagaje, fax/copiator servicii telefonice, vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate, spalat, curatat si calcat imbracaminte/ lenjerie.
Servicii masa: se acorda in restaurantul Somes, categoria 2 stele.
Tratamente balneare: baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni ale tubului digestiv (gastrite cronice hipoacide si hiperacide, ulcere gastrice si duodenale, colite cronice nespecificate); afectiuni hepato-biliare (dischinezie biliara, colecistita cronica, hepatita cronica, pancreatita cronica); afectiuni metabolice si de nutritie (diabetul zaharat, obezitate); afectiuni asociate (respiratorii, reumatismale degenerative si abarticulare, cardiovasculare).
Proceduri si tratamente: cura interna cu apa minerala; instalatii pentru aplicatii calde de namol si parafina; aerosoli si inhalatii; electro si hidroterapie; mofete; sali de gimnastica medicala; masaj medical.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.
In cazul in care turistii nu prezinta biletul de trimitere, valoarea tratamentului este de 20 Lei/zi/persoana.
Distractie: excursii in Muntii Rodnei si la podgoriile Bistrita, vizitare obiectivelor turistice din zona.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com