Rezervari on-line
  1. Praid
  2. >
  3. Pensiunea Medhevaz

Pensiunea Medhevaz 3*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizare: in centrul localitatii.
Dotari generale: 19 camere, parcare privata, loc de gratar, internet prin wireless, filigorie, loc de joaca special amenajat, gradina.
Dotari camere: baie proprie, televizor si minifrigider.
Servicii masa: Masa se acorda in restaurantul propriu sau restaurantul Casa Telegdy, categoria I, în sistem fisa cont.
Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): pana la varsta de 5,99 ani cazarea este gratuita. Copiii cu varsta 6 - 9.99 ani copiii beneficiaza de reducere de 50 % la cazare.
Tratament: Consta in speleoterapie in Salina Praid, bai sarate la vana sau strand sarat (este necesara efectuarea unui consult medical la un cabinet de specialitate existent in Praid). Tratamentul este indicat pentru urmatoarele afectiuni: astm bronsic, bronsita cronica, rinita cronica, sinuzita cronica, emfizem pulmonar obstructiv, silicoza, infectii respiratorii repetate.
Posibilitati de agrement in zona: vizita la Salina Praid - ski si sanius la Partia Alunis Sovata (25 km), Partia Bogdan (10 km), Partia Meteo (15 km), Partia Bucin (20 km) - vizita la Corund, renumit pentru obiectele mestesugaresti din lemn si ceramica - vizita la Sovata, Lacul Ursu - cina pescareasca la Pastravaria de la Campul Cetatii - excursie la dealul de Sare - excursie la ruinele cetatii Rabsonne - excursie la Castelul Lazarea, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Lacul Bicaz - excursie la Lacul Bezid, la biserica dintre ape si Muzeul Palariilor de paie din Criseni - vizita la Casa Memoriala Aprily Lajos si la Muzeul Satului - fitness, sauna si jacuzzi la Pensiunea PRAID - sauna, piscina si fitness la Hotel Alunis – Sovata.
Tratament (salina) se accepta pentru minim 5 nopti de cazare.