Rezervari on-line
  1. Estoril
  2. >
  3. Hotel Palacio Estoril

Hotel Palacio Estoril 5*

Hotelul Palácio Estoril de 5 stele oferă interioare opulente si grădini luxuriante, cu un teren de golf.
Localizare: La doar 200 de metri de centrul de congrese din Estoril, are 4 opţiuni de luat masa şi un centru spa de inspiraţie asiatică.
Facilitati camere: Camerele de la Palacio Estoril Hotel & Golf sunt spaţioase şi decorate cu confortabil. Ele sunt dotate cu tot confortul, inclusiv o zonă spaţioasă de lucru, TV cu ecran plat şi articole de toaletă de lux.
Facilitati hotel: Restaurantul Grill Four Seasons oferă o selecţie de specialităţi portugheze şi internaţionale într-o atmosferă sofisticată. Oaspeţii pot lua masa, de asemenea, în stil pe Terasa Bougainvillea sau să încerce mese sănătoase Thai la Sandalwood Café.
Barul Estoril a fost locul favorit de petrecere a timpului liber pentru spioni în timpul celui de al doilea război mondial. Astăzi, barul Estoril oferă o atmosferă fermecătoare, clasică, în care oaspeţii se pot bucura de o băutură plăcută la piscina cu vedere la grădini.
Centru wellness & spa („Estoril Spa” cu apa termala si „Banyan Spa”) are o suprafata 2500 mp, piscina interioara cu apa termala, jacuzzi, sauna, baie turceasca, hammam, sala de fitness, lectii private cu instructori de Pilates sau yoga, cabine de masaj si pentru diverse tratamente faciale si corporale; Va puteti relaxa si la piscina exterioara iar sezlongurile, saltelele, umbrele si prosoapele pentru piscina sunt gratuite;
Palacio Estoril Hotel Golf & Spa are o piscină interioară, saună şi baie turcească. Masaj şi sesiuni de înfrumuseţare sunt disponibile la Elements Spa by Banyan Tree.
Tip masa: Mic dejun / demipensiune.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com