Rezervari on-line
  1. Borovets
  2. >
  3. Hotel Yastrebets Spa & Wellness

Hotel Yastrebets Spa & Wellness 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

 


Localizare: Hotelul Yastrebets Spa & Wellness se afla la numai 50 minute de Aeroportul International Sofia, fiind situat pe partia de ski la altitudinea de 1500 m, inconjurat de pini. Distanta de partia de ski: 0-0,5 km ; Distanta de centru: 10-20 km; Altitudine (metri): 1500. 
Descrierea unitatii de cazare: Hotelul Yastrebets Spa & Wellness este primul hotel bulgaresc devenit membru al “Small Luxury Hotels of the World”. Hotelul este cu adevarat unic fiind situat pe partia de ski si singurul hotel cu intrare si iesire de ski. Acesta este clasificat la 4 stele.
Structura de cazare: Hotelul Yastrebets Spa & Wellness are 41 camere de lux si apartamente, si 12 casute finlandeze printre alei de pini.
Facilitati Hotel: informatii; acces internet; sali de conferinte; parcare in aer liber; restaurant; discoteca / club de noapte; lobby-bar; aer conditionat; seif; schimb valutar; room service; spalatorie si curatatorie; centru de afaceri; servicii de secretariat; salon de frumusete si coafor; camere pentru persoane cu dizabilitati; programe antistres; tratament balnear / climatic.Transport cu autobuzul si limuzina cu sofer se afla la dispozitia oaspetilor. 
Facilitati camere: aer conditionat; linie directa de telefon; TV prin satelit sau cablu; acces internet; curatenie zilnica; seif; mini-bar; baie; uscator de par; halate de baie; cada; balcon . Cabanele sunt situate chiar langa hotel printre alei si pini. Ele sunt de doua etaje, realizate in intregime din barne de lemn. Fiecare cabana are o sauna finlandeza, TV cu display LSD, mini-bar, acces internet, telefon, terasa si loc de parcare.
Recreere si sport: parc, centru de fitness, piscina interioara, baie cu aburi, solar, sauna, masaj, jacuzzi, hidrojet, centru medical de reabilitare si spa; spatiu pentru echipamentul de ski cu instalatii moderne pentru uscare si depozitare, inchirieri echipamente de ski, mountain bike, echipament montan.

Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com