Rezervari on-line
  1. Borovets
  2. >
  3. Hotel Flora

Hotel Flora 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizarea unitatii de cazare: Hotelul Flora este situat in centrul statiunii Borovets, in apropierea teleschiului Borovets - Yastrebets. Distanta de partia de ski: 0-0,5 km; Distanta de centru: 0-0,5 km; Altitudine (metri): 1390
Descrierea unitatii de cazare:  Structura de cazare: Complexul Flora este format din 2 corpuri de cladire. Corpul vechi este clasificat la 3***+ si este format doar din camere duble iar corpul de 4**** este o cladire noua cu studiouri si apartamente cu un dormitor, dotate cu facilitatile necesare pentru gatit.
Camerele duble sunt dotate cu 2 paturi twin, TV cablu, telefon, radio, minibar, feon si grup sanitar propriu. Anumite camere duble au balcon. Camerele duble sunt situate in corpul de 3***+.
Studiourile sunt adecvate pentru maximum 2 adulti, iar apartamentele cu un dormitor pentru 4 adulti.
Apartamentele si studio-urile sunt situate in corpul de 4**** si sunt dotate cu aragaz electric, fier de calcat, masa pentru fier de calcat, cada, halate de baie, uscator de par, balcon, ferestre cu izolare fonica, incuietoare cu cartela magnetica, camere pentru nefumatori, cablu Tv, internet.
Facilitati Complex: restaurant; cafenea; irish pub; lobby bar; casino; camera de jocuri; gradina pentru barbeque; complex pentru pescuit; garaj subteran; sala de conferinte; masaj; sauna; baie de aburi; jacuzzi; piscina interioara; internet.

Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com