Rezervari on-line
  1. Borovets
  2. >
  3. Hotel Festa Winter Palace

Hotel Festa Winter Palace 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizarea unitatii de cazareFesta Winter Palace***** este situate la doar 20 de metri de partia de schi “Cherveno Zname” si la 100 de metri de Telegondola, fiind considerat perla statiunii Borovets. Distanta de partia de ski: 0-0,5 km; Distanta de centru: 0,5-1 km.
Descrierea unitatii de cazare: Hotelul oferta conditii ideale pentru petrecerea unei vacante de vis si servicii de inalta calitate. Festa Winter Palace***** combina o vacanta de iarna de neuitat la munte cu servicii de prima clasa, lux si rafinat.
Structura de cazare: Hotelul Festa Winter Palace***** ofera cazare in 8 apartamente deluxe, 21 apartamente standard si 35 de camere duble standard. Hotelul dispune de incalzire centralizata si bai spatioase cu cada sau dus. Balcoanele camerelor au vedere spre partiile de schi. Toate camerele au grup sanitar propriu, minibar, TV satelit, telefon si balcon.
Servicii si Facilitati: Hotelul Festa Winter Palace***** din Borovets are in dotare restaurant a la carte, restaurant cu specific bulgaresc, cafenea, lobby bar, whiskey bar, piscina interioara, sala de conferinte, sala de fitness, sauna, salon de masaj, centru fiziologic si balneologic, exchange si parcare interioara (in limita a 36 de locuri).

Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com