Rezervari on-line
  1. Bansko
  2. >
  3. Complex apartamente Royal Towers

Complex apartamente Royal Towers 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Localizarea unitatii de cazare
Distanta de partia de ski: 0-0,5 km
Distanta de centru: 0,5-1 km
Altitudine (metri): 925
Complexul de Apartamente Royal Towers este situat in partea de sud a celei mai cunoscute statiuni de ski din Bulgaria, Bansko; la numai 50 m distanta de Gondola si in apropiere de terenul de golf.
Descrierea unitatii de cazare : Complexul Royal Towers din Bansko va afera posibilitatea posibilitatea de a va bucura de ski si zapada iarna, iar vara de drumetii, mountain bike.
Structura de cazare: Complexul Royal Towers este format din 12 cladiri cu 5 etaje, cu lift, 61 studiouri; 238 apartamente cu un dormitor; 20 apartamente cu doua dormitoare.
Servicii si Facilitati
Facilitati Hotel: restaurant;cafe / bistro;seif;schimb valutar;spalatorie si curatatorie;acces internet;loc de joaca pentru copii;parcare exterioara;garaj;magazine si buticuri;lift; depozit ski.
In apropierea Hotelului Royal Towers din Bansko exista casino, club disco, club de noapte, club de sanatate, salon de frumusete si coafor, teren de tenis in aer liber.
Facilitati camere:linie directa de telefon;satelit / cablu TV;acces internet;frigider;aragaz electric;ustensile pentru gatit; facilitati pentru ceai/ cafea;baie cu cada.
Sport si agrement: centru de fitness;piscina interioara;piscina in aer liber;sauna;masaj;jacuzzi;centru medical si spa. Zona ofera acces la toate sporturile de iarna (ski, slalom, ski run, snowboard), cat si pescuit, echitatie, karaoke de noapte, picnic in padure.


Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com