Rezervari on-line
  1. Neptun
  2. >
  3. Hotel Terra

Hotel Terra 2*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Situare: : la 650 m de plaja.
Plaja: in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Dotari generale: 302 camere duble, 7 apartamente repartizate pe 6 nivele si deservite de 2 lifturi
Dotari camere: camere duble etaj dotate cu baie proprie, tv, minibar, 2 paturi, noptiere cu veioze, mocheta; apartamente cu living, dormitor, tv, minibar, baie proprie. Camerele de la etaj au balcon.
Servicii masa: se acorda in restaurantele Caraiman, Romanta, Craiova din Neptun-Olimp si National din Mamaia (dispun de linie de autoservire restaurantele Romanta si National), in sistem bonuri valorice. Bonurile pot fi utilizate si la barul din incinta hotelului.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-11,99 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; pentru al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-11,99 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; a treia persoana (adult) in camera dubla achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat
Servicii suplimentare: contra cost: servicii telefonice, inchiriere jocuri distractive; incluse in tarif: informatii turistice si culturale, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti. Taxa aparat aer conditionat 20 lei/zi/aparat (la receptie, in limita disponibilitatilor).

Contact: tel. 0749 262390; 0351 181739;  email adielatravel@yahoo.com