Rezervari on-line
  1. Mamaia
  2. >
  3. Hotel Del Mar

Hotel Del Mar 4*

Localizare si descriere: este situat la intrarea in statiunea Mamaia, la numai 150 m de plaja cu nisip si la cativa pasi de parcul Aqua Magic. Ofera acces gratuit la o piscina sezoniera, o sala de fitness si o sauna. Accesul WiFi este disponibil gratuit pe intreaga proprietate. Hotelul are parcare privata. Alte facilitati oferite de hotel includ un lounge cu biliard, un teren de joaca pentru copii, precum si servicii de masaj, la un cost suplimentar.Camerele si suitele sunt spatioase, avand aer conditionat si mobilier elegant. Toate unitatile de cazare au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si un balcon mare. Baia este dotata cu dus si uscator de prosoape. Oaspetii pot savura preparate italienesti la terasa de la piscina, dar si o gama larga de mancaruri internationale la restaurantul hotelului, care are si o terasa de vara.
Hotelul Del Mar este situat la numai 15 minute de centrul istoric al orasului Constanta si la 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul Mihail Kogalniceanu.
Dotari generale:
- 67 de camere Duble Standard, 8 Duble Executive, 5 Suite Junior, 6 Suite Senior, 2 Suite VIP si 2 Suite Executive
- restaurant London, bar and lounge
- sali de conferinte
- sala de fitness si sauna
- salon de masaj
- piscina exterioara
- parcare proprie
- plaja privata
Dotari camere: Camerele din cadrul Hotel Del Mar Mamaia sunt dotate cu sistem de acces pe baza de cartela, aer conditionat, internet wireless, TV, minibar, telefon, seif, balcon, uscator de par.
Facilitati: Internet, sala de confeinta, parcare, restaurant, lift, aer conditionat, balcon, sala fitnes.

 


Rezervari:  tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com