Rezervari on-line
  1. Mamaia
  2. >
  3. Complex Mediteranean

Complex Mediteranean 3*

Localizare: Situat in centrul statiunii Mamaia, la circa 50 m de plaja. Restaurantul propriu va sta la dispozitie cu un meniu variat din bucataria traditionala si internationala care vor satisface orice preferinta gastronomica, iar ca desert: prajituri, fructe si inghetata (la cina).
Hotelul dispune de plaja privata contra cost!!!
Micul dejun - 07.30 - 10.00 - bauturi non-alcoolice: sucuri acidulate/ neacidulate din gama Pepsi, cafea, ceai si apa de masa/ carbogazoasa.
Demipensiune - mic dejun 07.30 - 10.00 + pranz 13.00-15.00 sau cina 19.00-21.30 servite in regim bufet, la check-in se va opta pentru varianta mesei principale. Bauturi incluse: bauturi non-alcoolice (sucuri acidulate/ neacidulate draft- gama Pepsi, cafea, ceai, apa de masa/ carbogazoasa; bauturi alcoolice: bere la draft, vinuri la draft - alb/rosu, vodca, aperitive alcoolice. Acces gratuit la piscinele complexului, umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile in intervalul 08.00-20.00 doar pentru clientii hotelului, acces la locurile de joaca pentru copii.
All inclusive - mic dejun 07.30-10.00; pranz 13.00-15.00; cina 19.00-21.30. Bauturi incluse numai in timpul meselor: bauturi non alcoolice - sucuri acidulate/ neacidulate, cafea, ceai, apa de masa/ carbnogazoasa; bauturi alcoolice: bere la draft, vinuri la draft, vodca, aperitive alcoolice. Barul all incluisve de la piscina functioneaza intre orele 09.00-19.00. Acces gratuit la piscinele complexului, umbrele si sezlonguri in limita locurilor disponibile, acces la locurile de joaca pentru copii, acces gratuit la terenurile de sport (volei/ tenis/ fotbal), internet wireless gratuit.
Dotări și servicii: hotelul dispune de parcare gratuita in limita disponibilului, piscine.
Nu se accepta animale de companie.
Agrement: 2 terenuri de tenis, 3 zone de joaca pentru copii (o zona interioara, 2 zone exterioare in cadrul complexului si o zona pe plaja) 1 teren de baschet/ fotbal, 1 teren de volei, 2 piscine cu zona de plaja, lounge bar & cafenea, zona de magazine cu articole de plaja, zona fitness.
Locuri de joaca pentru copii: 1 zona interioara situata in hotel, 2 zone exterioare in curtea complexului precum si o zona de joaca pe plaja complexului. Toate zonele de joaca beneficiaza de supravegherea animatorilor profesionisti precum si de supraveghere video. In aceste zone se desfasoara, activitati diverse dedicate copiilor si adultilor.
Dotări camere:
Camerele duble standard au suprafata de 17.5 mp si sunt dotate cu pat matrimonial/ twin, baie proprie, TV LED, aer conditionat, minibar, internet wireless gratuit de mare viteza. Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii pana in 15.99 ani.
Camerele duble family sunt formate dintr-o camera cu pat matrimonial si o camera tip twin care comunica printr-o usa. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV LED, aer conditionat, minibar, internet wireless gratuit de mare viteza. Capacitate maxima 2 adulti si 3 copii pana in 15.99 ani sau 3 adulti si 2 copii de pana in 15.99 ani.
Listă facilități: all inclusive, piscina, loc de joaca, parcare, restaurant, aer conditionat, minibar, wifi gratuit, plaja privata.
Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble standard este UNUL.
Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com