Rezervari on-line
  1. Sardinia
  2. >
  3. Hotel Pedraladda

Hotel Pedraladda 3*

La hotelul Pedraladda veti gasi tot ce este necesar pentru petrecerea unei vacante reusite. Hotelul ofera o serie de facilitati si posibilitati de petrecere a timpului, dar si de relaxare.
Localizare: in localitatea Castelsardo, la 600 m de central istoric al orasului, la 65 km de aeroportul Alghero.
Dotari camere: cele 116 camere sunt structurate in mai multe tipuri si sunt echipate cu: baie cu dus si uscator de par, seif, aer conditionat, telefon, TV satelit, minibar.
Facilitati hotel: doua restaurante, bar, snack-bar deschis 10:00-24:00, piscina panoramica pentru adulti si copii, sala de jocuri, salon TV, shuttle bus catre plaja Lu Bagnu, internet WIFI gratuit in hol si restaurant.
Plaja: cea mai apropiata plaja se afla sub faleza pe care este situat hotelul. Clientii pot folosi sezlongurile si umbrelele puse la dispozitie de hotel. De asemenea, hotelul ofera transfer cu shuttle bus la plaja Lu Bagnu care se afla la 4 km de hotel.
Alte informatii utile: Atentie! Infantul 0-1.99 doarme in pat cu parintii, camping style cot, la cerere, se plateste local: 10 euro / zi. Contra cost, la destinatie: umbrela si sezlonguri la plaja: 10 euro / zi, Internet in camera, la cerere, se plateste local. Suplimentul de demipensiune nu include bauturi la cina.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com