Rezervari on-line
  1. Zakynthos
  2. >
  3. Hotel Azure Resort

Hotel Azure Resort 5*

Deschis recent în 2015, Azure Hotel Resort & Spa este un complex modern și luxos în inima popularei stațiuni Tsilivi. Fiind în totalitate nou, diversitatea facilităților din cadrul resortului oferă activități variate și servicii de înaltă calitate, iar camerele te învaluie în stil și eleganță. Resortul este ideal pentru cupluri și familii iar localizarea aproape atât de centrul stațiunii cât și de plaje transfomându-l în alegerea perfectă pentru o vacanță memorabilă.
Localizare: Hotelul Azure Resort & Spa se află la 200 m de plajă, la 4 km de capitala Zante Town si la 10 km de aeroport. În apropierea hotelului se află numeroase taverne, baruri, magazine de suveniruri și un supermarket.
Facilități hotel: Hotelul pune la dispoziția turiștilor personal multilingv, recepție, restaurante, salon TV, 3 baruri (2 baruri în aer liber și 1 bar interior), room service, acces Wi-Fi la recepție gratuit, casă de schimb valutar, seif (contra cost), babysitting (la cerere și contra cost), 3 piscine pentru adulți și copii (2 în aer liber și una interioară), Spa (saună, masaj, jacuzzi, sală de gimnastică și servicii de înfrumusețare), parcare privată gratuită, magazin de suveniruri, servicii transfer de la/la aeroport (contra cost).
Facilități camere: Hotelul dispune de camere și suite spațioase, decorate modern și dotate cu telefon, TV prin satelit, aer condiționat (inclus în pret), minibar (contra cost), facilități pentru prepararea cafelei și a ceaiului, seif (gratuit), baie cu cadă sau duș, uscător de păr și balcon. Există și camere pentru persoane cu dizabilități. Camerele standard au o suprafață de 20 mp.
Facilități pentru copii: Babysitting (la cerere și contra cost), piscină exterioară.
Plajă: Cea mai apropiată plajă publică se află la 200 metri de hotel. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (aproximativ 8 euro/ 2 șezlonguri).
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com